Gebruik van je echte naam

Vind hier de regels die gelden voor iedereen.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Gebruik van je echte naam

Berichtdoor Reginald » 04 Jul 2012, 17:43

Het is de tendens om op bijvoorbeeld YouTube, forums en blogs jezelf te verbergen achter valse namen, pseudoniemen, koosnamen etc, omdat men dan de 'moed' heeft om onzin uit te dragen - dingen die men normaal niet zou zeggen wanneer men zijn eigen naam zou gebruiken.

Hierdoor vragen wij op het Nederlands Desteni Forum de mensen om hun echte naam te gebruiken op het forum en op YouTube en op hun blogs, zodat wat je ook zegt je daar onder alle omstandigheden de verantwoordelijk voor neemt en verantwoordelijkheid neemt voor wie jij bent.

Daarmee ondersteun je één ieder en jezelf door verantwoordelijkheid te nemen voor, en aanspreekbaar te zijn op, wat je uitdraagt, wat je uitdrukt, wat je leeft, dat je dit doet vanuit 'jouw naam', en assisteer je daarmee jezelf niet onnodig blootstellen aan opzettelijk kwaad doen van anderen en jezelf (bijv. door het creëren van (anonieme) persoonlijkheden en ideeën en visies over jezelf ter ondersteuning van je Mind Consciousness System). En hierdoor creëert zich een punt van vertrouwenswaardigheid in jezelf en naar anderen toe.

We stellen dus voor dat mensen vanuit dit standpunt beginnen te leven op dit forum zoals in de echte wereld, met de naam waarmee ze geboren zijn. Want de wereld die echt onze aandacht nodig heeft is de echte wereld, waar echte mensen zijn met echte namen en dat men zo ook aanspreekbaar is op wat men zegt en doet. En dus geen aandacht te schenken aan hen die een mening of boodschap heeft, maar onwillig is of bang om werkelijk voor en als hun echte naam te staan. Opdat een hoop van de onzin, misbruik en onwil zo snel mogelijk uit de wereld is. En waardoor op den duur het gebruik van je echte naam gewoon worden.

Wij begrijpen dat dit nog een onwennig idee zal zijn, echter verlangen we van onze deelnemers dat zij het voorbeeld zullen zijn van de verandering die zij mee gaan maken. Hierdoor zullen we het gebruik van een pseudoniem voor nieuwe registraties toestaan, en zullen we na je 20e post je pseudoniem in je echte naam veranderen. Contacteer hier een moderator of een beheerder voor.

Terug naar “Nederlands Desteni Forum”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron