Hoe bepalen we de standaard voor basislevensbehoeften?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Hoe bepalen we de standaard voor basislevensbehoeften?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:44

Die standaard waaraan je kunt zien wat Basis Levensbehoeften zijn - die is al aanwezig in onze samenleving. Dat is wat je de vrijheid geeft om jezelf waarlijk, waarachtig, werkelijk te uiten en jezelf te vinden en je tijdelijke bestaan hier - gemiddeld zo'n 70 tot 80 jaar - te verkennen en te onderzoeken. Dus in die 70, 80 jaar wil je het beste maken van je leven - daarom zal de levensstandaard gebaseerd zijn op het beste mogelijk maken binnen alles wat we nu kennen.

En dat zal allemaal in kaart gebracht worden, opgezet en verdeeld, zodat zodra een kind verwekt is, de planning al begint. Zodat op het moment van geboorte alles op z'n plaats zal zijn voor een leven van magnifieke schitterende expressie - verkenning, plezier, geluk, vervulling; alles wat je je kunt wensen... En de enige reden dat je hierin niet zou kunnen functioneren zou een of andere lichamelijke ontregeling zijn die een psychische stoornis veroorzaakt. En daar zal hulp voor zijn - om dit op elke mogelijke manier te voorkomen. Dat de voedingswaarde uit voedsel en/of je psyche van zulke aard is dat je daadwerkelijk een wezen bent dat leeft in een gelukzalig evenwicht. In vervulling, tevredenheid... en dat Liefde je drijfveer is. Liefde voor jezelf en je naasten en liefde voor Leven en de dieren en de bomen, de aarde en liefde voor wat je ervaart. Eindelijk werkelijkheid: ware liefde. Equal Money.

Auteur: IngridBloemheuvel

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron