Wat gebeurt er met mensen die zichzelf niet corrigeren?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Wat gebeurt er met mensen die zichzelf niet corrigeren?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:44

Wat gebeurt er met mensen die zichzelf niet corrigeren?

Wat zal er gebeuren met iemand die zichzelf niet corrigeert ondanks alle hulp en ondersteuning van professionele psychologen enzo in een Gelijkheids Geld Systeem?

Als iemand een bedreiging vormt voor het aangenaam leven, de welwillendheid en het leven van andere levende dingen op de planeet - en het is niet bekend wat er de oorzaak van is, dan kan het een om gestoorde lichamelijke functie gaan. Zo iemand zal achter gesloten deuren gehouden worden - voor zijn eigen bescherming. Mensen zullen zo iemand als een bedreiging ervaren en het zou dwaas zijn om iemand die een gevaar is voor anderen toe te laten in de samenleving.
En daarom zal hij, voor zijn eigen bescherming, onder supervisie geplaatst worden en er zal onderzoek gedaan worden naar wegen om hem weer deel uit te kunnen laten maken van de gewone bevolking, de gewone maatschappij van gelijkheid.

Als iemand niet in staat is - om welke reden dan ook - om te geven of om verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat hem gegeven is - en dat zal zeker opgemerkt worden door de mensen in zijn omgeving - zal hij psychologische training nodig hebben en krijgen.
Deze psychologische trainingen zullen een belangrijke functie hebben in een GelijkheidsGeld Systeem - om mensen te helpen effectief deel uit te maken van een samenleving waarin het basisprincipe gelijkheid is en doen wat het beste is voor alle leven.

We zullen nooit iemand laten verrotten. Het streven en de doelstelling zal zijn om te verzekeren dat alle kwaliteit van leven daadwerkelijk gelijkwaardig leven is.

-----------------------------------------------
Om uit te vinden wat een Gelijkheids samenleving inhoudt en wat Equal Money is - Gelijkheids Geld - ga naar het equalmoney forum of bezoek de Nederlandstalige websites.
Er verschijnen ook regelmatig Blog boeken waarmee je jezelf kunt onderwijzen/ontwikkelen. Zie de links hieronder.

Auteur: IngridBloemheuvel
Bekijk mijn video's op | Youtube | AntiHate
Lees mijn blogs op | Blogger (7yrs to life in dutch) | Unsharedstories.com
Bevriend me op | Facebook

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron