Hoe komen we af van gifitig afval in het EMS?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Hoe komen we af van gifitig afval in het EMS?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:45

Hoe komen we af van giftig afval en andere producten die gecreëerd zijn als bijeffect van het kapitalisme?

Dat is een belangrijke vraag die veel aandacht zal krijgen. We zullen vrijwilligers vragen van over de hele wereld om een Raad te vormen die zich specifiek bezig zal houden met hoe we het giftige afval kunnen omzetten in nuttige producten - in nuttige ondersteuning van het milieu - en hoe we kunnen stoppen met het produceren van giftig afval zoals we nu doen in het kapitalistische consumeer tijdperk.
Dus in het tijdperk van Leven zullen we zoeken naar manieren om er zeker van te zijn dat alle afval opnieuw gebruikt en gerecycled wordt. Momenteel wordt veel van het recyclen gedaan op basis van een kostenplaatje en omdat geld een rol speelt probeert iedereen het zo goedkoop mogelijk te doen; en gooien daarom zoveel mogelijk weg - zo destructief en schadelijk voor het milieu als maar mogelijk is...

Als geld niet langer een punt is en Leven wel en iedereen meedoet... weten dat je door op die manier te handelen je Leven ondersteunt, dat je het doet voor je eigen leven en het leven van je eigen kinderen: dan zal het resultaat echt fantastisch zijn. We zullen afval effectief omzetten in wat het beste is voor alle Leven.

Als je begrijpt wat we zeggen - en het gezonde verstand kunt zien in onze benadering en voorstellen - sluit je dan bij Desteni aan en bij equalmoney.org en lees de Freedom Blogs

Auteur: IngridBloemheuvel

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron