Wat is de rol van politie, leger en marine in EMS?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Wat is de rol van politie, leger en marine in EMS?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:46

De enige functie die politie, leger, zee- en luchtmacht zullen hebben is rampenbehandeling, preventie en interventie. De basis voor het bestaan van politie, en strijdmacht zal dus niet langer bewapening zijn. Hun rol zal liggen in effectieve ondersteuning wanneer er bijvoorbeeld aardbevingen, tyfoons, of tornado's, branden, of wantoestanden plaatsvinden en ziektes uitbreken - alles dat een bedreiging vormt voor het welzijn en gezondheid van de levende dingen op aarde. Dan zal er dus ingegrepen worden.

De politie zal er niet zijn om, zoals dat nu gaat, criminelen te arresteren - geld is meestal de beweegreden voor misdaad en geld speelt geen rol meer in een Gelijkheids Geld maatschappij.
De politie zal als preventie dienen en zal dit in samenwerking met psychologen doen. Deze psychologen zullen in staat zijn om fysieke patronen te beoordelen en er zullen artsen zijn die zorg dragen voor het lichameljke aspect.

Dus de acties van politie zullen als uitgangspunt hebben ervoor te zorgen dat - op het moment dat er een probleem is; iemand is bijv ernstig lichamelijk gewond, wat een psychische stoornis veroorzaakt, dat de persoon dan geholpen wordt en meegenomen voor onmiddellijke zorg en trauma behandeling. En er zal onmiddellijke hulp beschikbaar zijn in geval van ongelukken en andere gebeurtenissen. En voor zover menselijk mogelijk, zullen we schadelijke situaties op alle vlakken voorkomen.

Het politiekorps,leger en zeemacht zullen dus klein zijn en zullen op basis van dienstplicht werken. Dus niet gebaseerd op arbeid die betaald wordt, maar op dienstplicht. Men biedt dienstverlening aan de gemeenschap. Er zal training nodig zijn van diverse bekwaamheden om effectief te zijn. Maar er is geen bedreiging voor niemand wanneer gelijkheid in werking is. Alles zal gebaseerd zijn op het principe van Leven en niet op het principe van eigendom en bezit. Want het principe van eigendom en bezit is een van de basisredenen voor oorlog en misdaad.

Wil je meer weten over ons en mee doen met ons - sluit je dan bij ons aan.

Auteur: IngridBloemheuvel

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron