Zullen er Grenzen bestaan in een Gelijkheids-Geldsysteem?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Zullen er Grenzen bestaan in een Gelijkheids-Geldsysteem?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:47

Nee, grenzen zullen niet bestaan, jij zult leven zijn, gelijkmatig op aarde.
Je zal wel regio's hebben, waar men bijzondere culturele invloeden zullen hebben, maar iedereen zou in staat zijn om vrij overal te kunnen reizen naar alle gebieden. Allemaal zullen in staat zijn om met elkaar van het leven op een bepaald plek in te ruilen met het leven op een ander plek.

Als zodanig zullen grenzen niet bestaan, maar wat zou bestaan is: ''wat het beste is voor allen''
En hierdoor welke beweging of actie dan ook die een onbalans brengt zou gelijk een rode vlag gehesen worden en dan zal er tussenkomst komen, om in alle zekerheid ervoor te zorgen dat er geen kwaad verricht wordt en dat wat het beste is voor allen plaats vindt.

Dus voor alle praktisch redenen, vergeet niet: ''wat het beste is voor allen'' zou DE wet zijn, adem door adem voor iedereen, en alle groepen en heel de wereld en alle dingen die leven.
En degenen met de capaciteit om te kunnen implementeren en begrijpen om datgene in het leven te roepen die het beste is voor allen, zouden degenen zijn die verantwoording moeten gaan dragen om het te doen. Dus hoe breder jou intellect, des te groter jou verantwoordelijkheid, des te meer je bewust bent, des te meer verantwoordelijkheid. Dit is hoe het werkt. Jou service zou groter zijn en zou van jou gevergd worden om zeker te zijn dat, dat wat het beste is voor allen, altijd hier is.

Join us..!! om jezelf voor te bereiden voor een tijdperk waar LEVEN gewaardeerd wordt.
Freedom blogs is HIER.

Auteur: Larry

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron