Zou Bill Gates, Bill Gates nog zijn in een EMS?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Zou Bill Gates, Bill Gates nog zijn in een EMS?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:48

Nee, Natuurlijk niet..!!
Want Bill Gates heeft op dit moment een bepaalde kennis dat hij eigenaar is van iets en omdat hij eigenaar is, is hij dan ook hiermee financieel machtig, hij heeft dan bepaalde macht om beslissingen te nemen of om ze beinvloeden. En het zijn delen van Corportaties die bepaalde regels hebben; 'van hoe beslissingen genomen moeten worden' om profijt eruit te halen, en niet om eruit te halen wat het beste is voor allen.
Microsoft of welke besturingsysteem dan ook, zal substantieel veranderen in een gelijkheids geld systeem, want het zou niet noodzakelijk zijn om elke keer weer ge-update te worden, puur om profijt eruit te halen.
'' upgrade'' zou zijn: '' een meting van excelentie''.
De voormalige besturingsystemen voor wat betreft personal computers zullen gelijk zijn voor allen,wat betekent ''het beste voor allen'' en er zal alleen één besturingsysteem bestaan, namelijk: ''het beste''
Bill Gates zou zich niet meer druk om moeten maken met Miljarden maken, hij zou andere verleden tijden en misschien hemzelf zou hij dan; 'ware welwillendheid' vinden en wordt een reele ondersteuning in de wereld. Of misschien zou hij proberen om zijn voordeel eruit te halen door de positie die hij heeft gecreerd door gebruikmaking van geld en schijnbare controle, vanuit de corporatie perspectief.
In een gelijkheids geldsysteem GEEN van deze zouden geldig zijn, alles zou van iedereen zijn. Zelfs wanneer jij de uitvinder was, of degene die de punten bij mekaar bracht. Je zou het niet doen voor jezelf, je zou het doen in het voordeel van allen.
Dat zou ware streven zijn, ware liefhebben voor jou naasten, dat zou de toekomst van een gelijkheids geldsysteem zijn.
Dit is wat iedereen in feite weet: '' wat het had moeten zijn'' maar je had het lef niet om te doen. Het is nu de tijd om te realiseren, het is tijd om een gelijkheids geldsysteem te ondersteunen, want zelfs de grootsten ofwel de wijzen onder ons in de huidige systeem hebben geen reden om te bestaan, want je was niet gebaseerd op dat wat het beste is voor allen, of gebaseerd op '' je naaste liefhebben als jezelf,'' je was gebaseerd op profijt maken, je was gebaseerd op controle uitoefenen en gebaseerd om opzettelijk managing en dirigerend ontwikkelingen te ontplooien om zodoende profijt van te maken, in plaats van het te doen op een manier die allen ondersteunt op het beste manier mogelijk.

Dat op zich maakt dat jou morale status ondervraagd wordt, dat op zich maakt dat bill Gates morale status ondervraagd wordt. Heeft hij zich gedragen op een manier die het beste is voor allen..??

Auteur: Larry

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron