Wie zal vuilnisman worden in het Gelijkheids-Geldsysteem?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Wie zal vuilnisman worden in het Gelijkheids-Geldsysteem?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:49

Nou het hele zwoegen concept van afval verwijdering zal uiteraard niet langer bestaan.
En consumptie zou compleet anders zijn, dan wat het nu is, waar je heel veel afval hebt, want dingen zijn verpakt op een manier om te adverteren, dingen zijn gemaakt om geconsumeerd te worden en niet om lang te duren, en breken, en hierdoor blijven de afval opstappelen, omdat het resultaat is van een systeem van consumentisme, en het resultaat van een systeem van winst en verlies. Je kan alleen winst hebben als je verlies hebt, en deel van die verlies zijn dingen die niet lang meegaan, en breken, het is de verpakking die niet noodzakelijk is, het is het absolute misbruik die voortgezet wordt door kapitalisme en winst en verlies en consumentisme.

Zo, geen van die dingen zullen bestaan. Verpakken zou in een milieuvriendelijk manier gebeuren zoals het altijd zou moeten zijn, en alle personen zullen opgeleid worden als deel van hun basis-levensvaardigheden, hoe ze moeten recyclen, en recycling zou worden verwacht. Daarom wat voor afval zou er dan overblijven...?? In feite heel weinig..!!
Daarom elke persoon normaal gesproken zou per week of per maand hun recyclebare delen in hun geschikte containers of geschikte ''soort met soort'' tot een collectieve punt brengen om te worden gerecycled.
De impact van welk vorm van afval dan ook zal in zijn geheel begrepen worden, want we zullen correcte opgeleide mensen hebben. Op dit moment is er absoluut geen zorgen, wordt er geen rekening gehouden met niks dan alsmaar consumeren en weggooien wat je gebruikt hebt, of het kopen van gefraudeerde producten in jou gezicht, met een grote half volle doos met producten en je moet de fineprint( kleine lettertjes) lezen, want blijkbaar willen ze jou wijs maken dat jij verantwoordelijk bent, en een keuze hebt, maar in feite word je bedrogen. Het bedrijf dat het product op de rekken in de winkels zet is verantwoordelijk voor wat ze presenteren want ze hebben een verplichting die ze niet uitoefenen. En hierdoor al de geheimen die we nu hebben zullen niet meer bestaan. Jij zou precies weten waar jou voedsel vandaan komt, jij zou precies weten het te recyclen en waarom..??? En wat jij zal hebben zal in een zodanig vorm zijn dat je het allemaal zou kunnen gebruiken met heel weinig om te worden gerecycled, zonder verspilling of misbruik. En geen helder en mooi beeld dozen om te adverteren en aan jou te verkopen op een onethisch manier, en zinloos alsof het DE waarheid is.
Het is net als de hele organische ding in de wereld, het is niet echt organisch maar het woord doet het allemaal, en nu zou je zien hoe de grote jongens op de bandwagon zullen springen. En sommigen van die ''organische mensen'' die goed kunnen spreken en zo goed hun aandelen hebben met de grote jongens, en velen hebben het al gedaan, en ze zullen vorderen dat ze iets goeds hebben gedaan, want ze zijn dit en dat aan het redden. jij bent niks aan het redden, jij bent geld aan het maken...!!!
Je maakt een winst en je hebt geen reële oplossing.
De reële oplossing is: ' het gelijkheidssysteem, het gelijkheids-geldsysteem.' Waar het een einde zou brengen aan de afval verwijderaar in alle vormen, het zou niet bestaan..!!
Dus vele soorten dienstbetrekkingen die onder rare namen bestaan zoals: '' afval verwijderaar'' wat gewoon een ander benaming is voor; 'slaaf' zou niet meer bestaan. En we zullen een einde maken aan slavernij in alle vormen.

Join us..!!! In de zoektocht naar vrijheid..!!

Auteur: Larry

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron