De media in een Gelijkheids-Geldsysteem

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

De media in een Gelijkheids-Geldsysteem

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:49

Media heeft alles te maken met ''ik'', ''ik'' die alles te maken heeft met ''ons'', ''ons'' die alles te maken heeft met ons allemaal, wat het beste is voor allen. Dus wat zou het beste zijn voor allen..??
Als wij en mij, hoe zullen we communiceren..? Zullen we tijdschriften en kranten gebruiken en de oerwoud leeg kappen om onszelf te vermaken..?? Of zullen we kijken naar andere manieren om informatie te delen. Hoe zullen we ervoor zorgen dat de informatie in feite de waarheid is, gevalideerd..??
Uiteraard zullen we een hele leuke systeem hebben, want jou succesvolle leven binnen een gelijkheids-geldsysteem zal afhankelijk zijn van correcte informatie die geleverd wordt. Als jij geen correcte informatie levert, zou jij jezelf gaan exposeren tot vormen van mogelijke correcties, want je zou aangeven dat je een psychische stoornis hebt, je hebt een paar rare vormen van angst die niet reel zijn, dat jij zo machtig maakt, dat het jou overneemt en hierdoor welke informatie je deelt en zodoende ben je een leugenaar en een bedrieger. En er zal gevolgen zijn, want we zullen jou moeten gaan helpen, zodat je begrijp dat zulke acties een probleem veroorzaken in de algemene planning en als er 10.000 mensen hun positie onderschatten, dat er 10.000 mensen , andere mensen en niet perse jij, zullen lijden omdat jij gelogen en bedrogen hebt, en omdat je geen correcte informatie hebt geleverd.
Daarom zullen we een centrale manier hebben om informatie te verschaffen en je zult in staat zijn om te kunnen abonneren naar welke type nieuws en entertainment jij zou willen om erin te participeren, en jij zou in staat zijn om input te geven daarin, en je zou het doen met volledig begrip dat als jij iets niet doet op een correcte zelf-eerlijkheid in feite is er dan een gevolg ergens anders voor iemand anders, maar wij zullen de herkomst als het onderzocht wordt, wie leugens heeft verteld en als je een ouder wordt verwacht je ook van je kinderen dat ze geen leugens moeten vertellen. Ik bedoel dit is echt een op z'n ''gezonde verstand'' benadering, of niet...??
Elke ouder verwacht van hun kinderen om nooit te liegen, zo hetzelfde zou verwacht worden door iedereen, zelfs de ouders..!! Niet liegen en er zou geen problemen zijn..!!
Zou dat niet geweldig zijn, om in een samenleving waar '' ME-dia'' en ''WE-dia'' in feite de waarheid zijn...?? zodat je geïnformeerd beslissingen kan nemen, dat het beste is voor allen...??

Het gaat een interessante verhaal worden want we hebben veel leugenaars in deze wereld. Als je kijkt naar de onderzoek; ' er is 3 leugens elke 3 minuten gemiddeld in iemands gedachten alleen.'
En een persoon is niet eens bereid om die realiteit te overwegen, of bereid om het te veranderen, wat laat zien tot in welke mate de leugens bestaan, en hoe b.v. de Desteni boodschap wordt veranderd en erover gelogen, en hoe makkelijk het is voor iemand om te liegen, in jou ogen te kijken en doen alsof het de waarheid is.
Er zal ongetwijfeld veranderingen gebracht moeten worden of niet...??
Er zou veranderingen moeten komen in het menselijk bewustzijn, deze grote oplichterij die aan het gebeuren is. Dus komt uit de oplichterij en breng jezelf in realiteit, en realiseer dat wij alleen effectief zijn in deze wereld als onze informatie en kennis.
Als onze informatie en kennis niet exact zijn, zullen er problemen zijn. Als het exact is, kunnen we de beste beslissingen nemen voor allen.
Zorg dat jij dat niet vergeet, en dat jij altijd doet: '' wat het beste is voor allen.'' want er is een gevolg, en het gevolg zou misschien niet tot jou komen, en zoals deze wereld laat zien, de gevolg zou komen tot jou kinderen, of hun kinderen, of hun kinderen, die de 7 de generatie is van ''zonde''
Wie heeft 7 generatie geleden gelogen, dat wij eindigen in de huidige politieke economische systeem in deze wereld...?? Onze voorouders hebben gelogen en geparticipeerd in leugens, en daarom zijn wij gebrandmerkt met het merk van de gevolgen. Maar wij hebben onze verantwoordelijkheid, wij zijn HIER, wij hebben het geaccepteerd, wij moeten het veranderen en stoppen.
Wij moeten de media zijn, het medium waarin alles is veranderd.

Join us...!!! De vrijheidsblogs zijn HIER.

Auteur: Larry

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron