Auto’s in een Equal Money Systeem

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Auto’s in een Equal Money Systeem

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:55

We zullen ze hebben en maken – ze zullen beschikbaar zijn, de praktische uitvoering hiervan zullen we gaandeweg bekijken, waarschijnlijk zullen het elektrische auto’s zijn. Het zal meer vanuit een ‘pool’ perspectief zijn, als je van stad naar stad wil – of als je bijvoorbeeld de wereld wil rondreizen, dan kan je naar een bepaald centraal punt gaan waar je dan toegang hebt tot auto’s. in termen van welke auto’s we maken, welke de beste zijn – dat zal beslist worden door allen.
Of iedereen een auto zal hebben, zal bekeken worden vanuit het oogpunt van of dat wel nodig is – omdat onze samenleving meer zal lijken op een commune/gemeenschap, waarin er veel meer interactie is tussen mensen. je zal van je buur houden en je zal er graag bij zijn, dus waarom zou je dan de hele dag willen rondrijden en jezelf afsluiten?

Er zullen veel veranderingen zijn in de samenleving, en naarmate we veranderen, zullen we dit soort beslissingen moeten maken – omdat die beslissing gebaseerd zal zijn op wat we gezamenlijk overeenkomen.
Dus: wat gaan we aanvangen met auto’s? Hebben we auto’s nodig? Het basisprincipe zal sowieso zijn wat het beste is voor allen – dus uiteraard rijd je dan het liefst rond in de best mogelijke auto, waarin je hele familie en jezelf beschermd is als er een ongeluk zou gebeuren. Want ongelukken zullen nog steeds gebeuren, ook al is het ‘hemel op aard’ – en daarom zal elk wezen zo efficiënt mogelijk beschermd moeten worden.

Er is gelukkig wel iets dat niet meer zal bestaan, eens al het onderzoek gedaan is en de bewijzen er zijn, en dat is alcohol. Alcohol zal niet meer getolereerd worden – omdat het in essentie een gevaar is voor de omgeving wanneer iemand drinkt en het is de hoofdreden van auto-ongevallen over de hele wereld. Het is dus enkel een excuus voor misbruik.
Maar auto’s – waarom niet, het is een plezier om te rijden in een auto – we zullen enkel moeten overeenkomen over het hoe en wat.
Meer hierover en over hoe dit gediscussieerd en gedebatteerd wordt, volg de Freedom Blogs.

Auteur: Kim

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron