Hoe zal voedsel gemaakt en geproduceerd worden?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Hoe zal voedsel gemaakt en geproduceerd worden?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 00:57

Hier kunnen we de grote bedrijven dankbaar zijn omdat zij al de verscheidene manieren van massaproductie van voedsel hebben onderzocht en geïmplementeerd – met gebruik van weinig ruimte en in een gecontroleerde omgeving waar de seizoenen geen invloed hebben. Ze kunnen het wereldwijd, alle technologie is er – dat is waarom we zoveel prachtige/diverse genetisch gemanipuleerde voedingswaren hebben in onze supermarkten. De kleine boer is niet meer – dus het overgrote deel van de landbouwgronden zullen weer de woonst van dieren worden, en het grootste deel van de hekken/afbakeningen zullen verwijderd worden zodat de dieren weer vrij over de aarde kunnen wandelen.

Je zal tussen de dieren bestaan in een Equal Money systeem – daarom zullen er dan grote ‘boerderijen’ zijn, als de industriële boerderijen die nu al bestaan, maar in een Equal Money Systeem zullen dat de ‘boerderijen’ worden waar de jongeren hun ‘opleiding’ krijgen. Een aantal jaren van hun leven zal gespendeerd worden aan een opleiding waarin ze fysiek, praktisch leren over voedselproductie – in een communestijl zodat ze zich kunnen amuseren, feesten, hun toekomstige geliefde/partner leren kennen, enzovoort – en zo leren ze een gezonde sociale structuur opbouwen met hun leeftijdsgenoten, verantwoordelijkheid nemend voor de productie van voeding op globale schaal. Want productie is een simpel repetitief ‘recept’ – je brengt elementen bij elkaar, je plant dingen, je bekijkt het op een bepaalde manier en je oogst het – het is een cyclus die zichzelf blijft herhalen.

En alle kennis die noodzakelijk is zodat het zal werken als een succesvol, consistent punt dat voldoende voeding produceert voor de hele wereldpopulatie, is hier al. We moeten niets meer doen of heruitvinden – we moeten niet eens meer de boerderijen bouwen om het te doen, want er is op dit moment al meer dan genoeg voedsel in de wereld geproduceerd met genoeg boerderijen om het te produceren . het is zelfs zo dat veel van de productie van bijvoorbeeld suiker en maïs – wat te maken heeft met/gebaseerd is op biobrandstof – niet meer geproduceerd zal moeten worden, omdat de wedijver/competitie tussen bedrijven niet meer zal bestaan en daarom zullen de verschillende ‘merken’ met al hun verschillende producten met immer veranderende/vernieuwende prentjes ook niet meer noodzakelijk zijn. We zullen enkel maken wat het beste is, en iedereen zal krijgen wat het beste is – op elke manier – en al de rest zal niet meer gemaakt worden. Daarom zullen enorme delen van de aarde naar hun oorspronkelijke staat terugkeren – hetgeen een wonderbaarlijk/fantastisch/fascinerend project zal zijn, het terugschenken van het natuurlijke erfgoed van de aarde.

En dit zal één van de eerste grote projecten zijn van een ‘Equal Money Tijd’ over de hele aarde – wat dan aan de hele wereld getoond zal worden op elke televisie – hoe de wereld zichzelf herstelt en wat wij hebben toegestaan. Het zal shockerend zijn, maar tegelijkertijd fascinerend/opwindend – om deel uit te maken van de ‘restauratie’/heropleving van de aarde, van de wedergeboorte van de aarde, het verwijderen van de schade en het misbruik dat mensen gemaakt hebben en het deel uitmaken van de aarde.
Dit zal het einde zijn van het menselijk wezen – en de geboorte van de ‘aardling’.

Auteur: Kim

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron