Waarom is Equal Money geen gewelddadige revolutie?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE

Waarom is Equal Money geen gewelddadige revolutie?

Bericht door Reginald »

Geschiedenis! – De geschiedenis toont ons dat gewelddadige revoluties en revoluties in het algemeen nooit hebben standgehouden. De geschiedenis toont ons dat ‘evolutie’ in essentie een leerproces is, een ‘gewaarwording’ van een ander soort ‘keuze’ in de wereld – als wat op dit moment in de wereld aan het gebeuren is. Dit ‘evolutionair leerproces’ gebeurt door een vorm van weerstand/vechten – eerst vecht je tegen wat het beste is voor allen, en dan aanvaard/omarm je het, dan vecht je weer en dan omarm je het.

Dus, stap voor stap, wat wij in feite aan het doen zijn – is dat evolutionair proces van weerstand en acceptatie een duwtje geven, door de geaccepteerde geloofsystemen en ideeën van mensen uit te dagen waardoor de mind in conflict gaat met zichzelf en mensen in een positie terechtkomen waarin ze een nieuwe ‘visie’ op de werkelijkheid kunnen overwegen, zodat we sneller tot een verandering kunnen komen omdat er eigenlijk echt geen nood is aan al het lijden in de wereld dat ermee gepaard gaat en erop gebaseerd is, omdat de mens eigenlijk niet wil veranderen/accelereren.
Dus je zal merken dat de ‘druk’ in de wereld aanzienlijk zal stijgen – en al gestegen is, zodat we door de weerstand/het vechten kunnen om uiteindelijk te accepteren/omarmen wat het beste is voor allen – en zo kunnen we eindelijk onszelf bevrijden van onze limitaties/beperkingen en onze ideeën die we gebaseerd hebben op gelimiteerde systemen zoals democratie, kapitalisme, socialisme, communisme – en al dat soort ‘ismes’ die ons nooit enig welke vorm van vreugde of vrijheid gegeven hebben.

Dus – nu kunnen we het onszelf geven.
Doe mee, en geef het aan jezelf!

Auteur: Kim
Plaats reactie

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”