Producten die lang meegaan

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Producten die lang meegaan

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:04

Hoe gaan we ervoor zorgen dat producten gemaakt worden die lang meegaan?
We zullen ons techniek daarop aanpassen. Op dit moment zijn, geloof het of niet, producten met opgezet ontworpen om te fallen binnen een erg specifieke termijn.
Dus, als we dat veranderen, zul je zien dat je producten kunt maken die veel langer meegaan dan de producten die er momenteel beschikbaar zijn.
Hetzelfde geldt voor modellen: modellen zijn puur gemaakt om een vervangingsmodel te maken en zo een een continue stroom aan geld te creeren. Het is deel van het consumerisme, kapitalisme, winst-spel, en het zorgt ervoor dat je deze gang van zaken aanneemt voor waar, en slechts omdat je het niet kan bevechten, en omdat dit de manier is waarop het altijd eindigd, zul je het uiteindelijk accepteren. Het is als een vorm van opgeven. En je accepteerd maar dat producten niet lang mee gaan- dat is niet waar. Als je terug kijkt naar de jaren 50 en 60, zul je zien dat er producten waren die een heel leven meegingen. Het is mogelijk om ze zo te maken als kosten geen issue zijn, wat het niet meer zal zijn – dan zul je producten zo kunnen maken dat ze een heel leven meegaan, en zult gaan voor de beste kwaliteit, de hoogste functionaliteits product, direct. Niet door een soort van stappen-business als modellen en verschillende versies die puurt gemaakt zijn voor geld. Dit hoeft niet meer.

Je kunt voor jezelf nagaan, in welke volgorde modellen op markt verschijnen, het zou nooit zo geweest kunnen zijn zonder de verschillende modellen te kennen. Dat betekend dat als er een verschijnt, dat de andere al in productie is. Dat heeft geen zin – het is pure verkwanseling van de grondstoffen, het is pure verkwanseling van energie, het is pure misbruik, het is pure hebzucht, het is absolute bullshit; dit zal niet meer getolereerd worden, We zullen dit niet toestaan in een Equal Money System, omdat het simpelweg dom is.

Dus, laat gaan dit systeem dat in zijn natuur iedereen een dombo maakt.

Om vrij te zijn van dommigheid, lees de Freedom Blogs.

Extra, Extra, Lees er alles over.

Auteur: Reginald

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron