Zullen wij allemaal een microchip implantaat hebben?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Zullen wij allemaal een microchip implantaat hebben?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:06

Neen, je zal een kaart dragen, zoals nu, waarin de microchip zit – aanvankelijk. Maar uiteindelijk zal het DNA van elk wezen gelezen worden, en dat zal je microchip zijn, het kan niet vervalst, gekopieerd of gekloond worden – en het zal alle corruptie op elke manier voorkomen. Beeld je in, het ultieme antwoord is altijd al hier geweest, om een eind te brengen aan alle criminele activiteiten en hebzucht – de microchip van God, het DNA. Namelijk het ‘operatiepaneel’/structuur van jezelf, de operatie/opdracht-codes van je genetica – wat hetzelfde is met alle planten en dieren, alles heeft z’n genetische code, hetgeen gelezen zal kunnen worden. En het zal automatisch deel zijn van het logistieke systeem, uiteindelijk – dus er zal veel vooruitgang zijn in ons wetenschappelijk streven naar het creëren/vormen van het ultieme vermogen om een eind te maken aan alle misbruik. Het lezen van het DNA als een microchip, hetgeen ‘beschikbaar’ zal zijn op een centraal systeem – zodat we zullen zien wanneer er ook maar iets gebeurt dat van een ‘kwaadaardige’ natuur is. Dus we zullen onmiddellijk weten of/wanneer er iemand vermoord wordt omdat de elektrische/energetische ‘stroom’ die noodzakelijk is om de DNA-chip te doen ‘opleven’/’oplichten’ zal eindigen en de persoon zal hierbij van het wereld-netwerk van gelijkheid verdwijnen – en dus zal er onmiddellijk actie ondernemen kunnen worden.

Fascinerend – je zal geen microchip nodig hebben want je hebt er al één, en in een systeem van gelijkheid zullen we ernaar streven om die op de best mogelijke manier te gebruiken om alle misbruik en corruptie te voorkomen. Zij die beweren dat dit zogezegd ‘controle’ is, snappen het gewoonweg niet – zij maken deel uit van het misbruik en de hebzucht – en ze zijn mentaal onstabiel, want ze overwegen niet wat het beste is voor allen. Dus, zorg dat je begrijpt wat er hier geïmpliceerd word- en het voordeel van de microchip als het DNA – het zal het leven zelf ondersteunen en doen opleven, op elke manier.
Het is een onwezenlijke vooruitgang in het ‘menselijk streven’ – de mogelijkheid om werkelijk te weten waar iedereen is en om er zeker van te kunnen zijn dat elk wezen ondersteund is.

Dus naargelang de ‘output’ van het DNA van een persoon, zullen we kunnen detecteren/opmerken wanneer er iemand in de problemen zit en geen eten of drinken heeft omdat er dus een zwakheid in het signaal is – en aldus zal ondersteuning geboden worden om ervoor te zorgen dat enig welke vorm van pijn/ongemak vermeden en verzorgd kan worden. We zullen, vanuit ditzelfde principe, ook heel vroeg ziektes kunnen detecteren – hier is echter nog heel veel onderzoek in/naar te doen. Maar dat is een vanzelfsprekendheid, want in een Equal Money systeem zullen we niet meer ‘gebonden’ zijn aan winst maken - we zullen gebonden zijn aan wat het beste is voor allen. En hierdoor/hierin zijn we werkelijk geniaal.

Auteur: Kim

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron