Hoe zal Equal Money voor de grondstoffen betalen?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Hoe zal Equal Money voor de grondstoffen betalen?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:06

Grondstoffen, energie en producten zal, ter bevrediging van iedereen, gevestigd worden als een kritieke/noodzakelijke bron. En elke kritieke/noodzakelijke bron zal van en voor iedereen zijn, en dus van en voor de aarde. Het zal in vertrouwen gehouden en verzorgd worden voor de aarde en voor elk wezen dat geboren wordt op de aarde, zodat het efficiënt toegepast/gebruikt kan worden om het absolute beste leven voor elk wezen te verzekeren en mogelijk te maken.
Daarenboven kan je niet betalen voor iets dat jou niet toebehoort, het behoort de aarde toe in de eerste plaats. Jij hebt het ook niet gecreëerd – de aarde, de zon en de krachten van de natuur hebben het gecreëerd/gemaakt. Daarom zijn wij maar bewaarders, geen eigenaars – het is ons allemaal gegeven geweest om aan elkaar te geven en om elkaar te geven en daarom zullen wij geven om het geschenk dat ons gegeven geweest is – en niemand zal betalen voor wat niet van hen was in de eerste plaats.

Auteur: Kim

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron