Is gelijkheids geld fysiek geld dat geprint moet worden?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Is gelijkheids geld fysiek geld dat geprint moet worden?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:07

Nee. Equal money is geen ruil methode. Ruil was deel van het system van winst en verlies, en deel van het misbruik in de wereld waar de ene een ander misleid in het geloven dat iets waarde heeft. En omdat iemand dat dan geloofd wordt er een prijs betaald. In EMS de waarde is het leven zelf. Het is niet iets waarin je moet geloven. Je geloof van waarde is irrelevant. Het is een intrinsieke waarde door de natuur van ons bestaan. Het leven zelf heeft een waarde die beschermd en ondersteund moet worden, ze is niet onderdanig aan 1 of andere menselijke creatie of een menselijk geloof daarover. Dat is wat Equal money zal doen, waar het leven weer op de eerste plaats komt en niet de winst en het geld.
Je identiteit wordt deel van een logistiek systeem dat ervoor zal zorgen dat je voldoende ondersteuning krijgt van geboorte tot de dood. En daarom wordt je een kaart dragende burger welke je identiteit zal bevestigen , en waarmee kan vastgesteld worden wat je al ontvangen hebt, en wat je nog moet ontvangen.

je positie in dit systeem, en wat je hebt gedaan met wat je hebt ontvangen, al dat soort info. Informatie is macht. En dit houdt in dat je de informatie die je aan het systeem geeft steeds correct moet zijn. Als er wordt vastgesteld dat je misbruikt, zal het systeem dit opsporen en heb je hulp nodig. Niet zoals in een gevangenis, maar met psychologen en nodige professionals die je kunnen helpen je positie in deze wereld te corrigeren , zodat je kan handelen in een manier die het beste is voor het algemeen belang, en dat je weer vertrouwd kan worden door anderen. Want het is beter in een wereld te leven waar men elkaar kan vertrouwen, dat je weet dat wanneer je tegen iemand praat, dat die oprecht is en dat diegene evenveel waarde hecht aan dit leven als jij. Equal money zal zorgen voor een nieuwe wereld, dus doe mee op de forums. Voor meer FAQ’s ga naar equal money . org, of check de videos op youtube.
of haal je maandelijkse versie van de equal money blog book, of de equal money boeken die zullen uitleggen welke veranderingen er zullen gebeuren in ons geldsysteem, en met equal money. En hoe ons economisch systeem, fin anciel, zich zal aanpassen om alle levende wezens te steunen. Je kan dus een avontuur beginnen om te ontdekken wat er op aarde gebeurd. En vanaf je geboorte tot je dood wordt je leven een avontuur ipv een strijd om te overleven.

Auteur: Ann

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron