Zal ik bezitter zijn van mijn eigen huis?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Zal ik bezitter zijn van mijn eigen huis?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:07

Het zou eerst verstandig zijn dat iedereen een eigen huis zou bezitten, maar uiteindelijk, als we evolueren in een hoger bewustzijn, anticiperen we erop dat we geen huis meer zouden moeten bezitten, maar dat we een huis zullen gebruiken van geboorte tot de dood . En dat het daarna doorgegeven wordt op een manier die het beste is voor het algemeen belang. Er zal geen bezits transfer zijn van aardse zaken tot de kinderen. In het begin en tijdens de transitie periode dus wel. Daar hebben we een BIG en waar bezit van eigendom belangrijk is, zodat men eerst de ervaringen kan herstellen van iedereen, om een eigendom te bezitten. Maar men is niet toegestaan om meer te bezitten dan 1 eigendom. Je zal eigendom bezitten naar gelang de familiegrote en je noden. Niet als een vorm van welvaart. Eigendom zal geen waarde hebben, je kan het niet verkopen, wel uitwisselen. Vb: ge leeft in Spanje en zou graag in Frankrijk wonen, dan kan je een familie vinden die met jou wil ruilen. Je verantwoordelijkheid is het zorg dragen voor je bezit, als een representatie van wie je bent, van je karakter en je begrip over de waarde van het leven. Als je er geen zorg voor draagt, wordt dat geïnterpreteerd dat je geen waarde hecht aan het leven, of hetgeen je onder je bezit hebt , en dat betekent dat je een risico in je draagt t.o.v. de maatschappij – en daar is dus ook interventie nodig, begeleiding en hulp van professionelen om dit in te zien en te veranderen. We kunnen niet wachten tot er consequenties zijn die niet opgelost kunnen worden zoals in ons huidig systeem. Men heeft vroege interventie nodig, en niet wachten tot het eigenlijk al te laat is. Dus ook in de vroege stadia, waar gedragsproblemen al aantonen dat iemand een disfunctie heeft. Vooraleer er consequentie is, want dit willen we voorkomen. Zoals het staat geschreven in heilige boeken: we rollen de stenen weg van voor onze naasten hun voeten, zodat ze hun tenen niet stoten en half doodbloeden of woedend worden omdat niemand er zich iets van aantrok. We zullen wel geven om anderen en het leven, als mensen voor elkaar. Dat is Equal money. Dus elke disfunctie moet opgespoord worden en aangepakt, met de nodige hulp, en als het kan voorkomen worden. Psychologische hulp is nodig voor degene die disfunctioneel zijn in de samenleving. Want zouden we niet allemaal hulp willen als we niet in staat waren om te genieten van het leven, of om de een of andere reden onszelf en anderen in gevaar brengen.

De komende 8 jaar zullen we verschillende Laboratoria opzetten, en tonen hoe iemand psychologisch gemeten kan worden d.m.v. zijn fysische lichaam om aan te tonen waar er zich een disfunctie bevindt en hoe men dit kan corrigeren. Psychologie van de toekomst is niet die van vandaag. Het is een fysiek meetbaar punt, waar men het fysieke lichaam kan fotograferen, welke zal aantonen waar de disfunctie zit, waar men dan de correctie kan toepassen , nachecken en oplossen. Vrije wil wordt dan echt, omdat je je eigen disfuncties kan stoppen en jezelf hersteld naar een staat waar je kan kiezen om je best mogelijke leven te kiezen. Dan ben je vrij om te kiezen . Een andere misdirectie van vrije keuze, zoals het bestaat in kapitalisme bijvoorbeeld is volledig onaanvaardbaar omdat er geen richtlijnen zijn, moreel, die dit misbruik laten bestaan.
Dus doe mee met ons. Je kan onze groep volgen en de groei die ze ervaart, door de blogbooks te volgen die maandelijks worden gepubliceerd. Dus steun ons en voeg je toe want dit is de toekomst en je kan er deel van zijn.

Auteur: Ann

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron