Zullen de meeste mensen het system niet misbruiken?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Zullen de meeste mensen het system niet misbruiken?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:08

Misbruik wordt heel direct behandeld in het equal money system. Iemand word meteen doorgestuurd voor corrigerende ondersteuningen, om die persoon zo goed mogelijk te helpen en het misbruik te stoppen. Je rechten op gelijkheid worden opgeheven, tot je weer betrouwbaar bent voor de maatschappij, die niet anderen gaat misbruiken. En die geen soort psychotische prêt ervaart om te misbruiken, of macht te hebben over anderen. Dus psychopaten, degene die zich gedragen als psychopaten in het leven, worden behandeld want ze hebben psychologische correctie nodig.
In een systeem waar het algemeen belang op nr 1 staat, en welke doet wat het beste is voor iedereen, daar zullen zowiezo minder misbruikers zijn. Veel van het misbruik wat nu bestaat in deze wereld is er door gebrek aan geld, of als direct effect van het oppervlakkig en ego gedreven systeem dat we hebben gecreerd. Misbruik wat dan toch nog voorkomt zal zoals eerder vermeld, behandeld worden. Niet zoals in ons huidig systeem waar er gewoon gestraft wordt. Maar ook het echt begeleiden van personen die om de een of andere redenen nog wensen te misbruiken. De meeste mensen zullen een systeem dat instaat voor hun algemeen belang, en dus ieders belang, niet misbruiken.
om meer te begrijpen over Equal money kan je onze maandelijkse blogbooks lezen. Of participeer in de forums.
het is onvermijdelijk dat een maatschappij van waarde, een maatschappij van gelijkheid moet worden.

Auteur: Ann

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron