Hoe zal equal money system geïmplementeerd worden?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Hoe zal equal money system geïmplementeerd worden?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:09

Er moet een proces zijn van realisatie door onderwijs. En daarin zal het groot antwoord aan bod komen : het basis inkomen. En als er Equal money geïmplementeerd word , is dat gebaseerd op de effectiviteit van informatie. Dus de effectiviteit van onze zintuigen, en de info voorhanden over alle mensen,planten en dier, samenbrengen in een format om de noden te berekenen, en het tot stand brengen van hoe het uitgewerkt zal worden. Het is een enorme taak die lang gaat duren met veel planning . Dit is dus ook inclusief hoe men producten zal bewaren en stockeren, hoe ze te maken, wie zal het werk doen en wie zal dokter zijn, wie tandarts, zijn de kwalificaties in orde. Wat zal er gebeuren met een dokter die niet meer moet werken voor winst, of bepaalde medicijnen moet verkopen omdat ze meer winst maken, en nu kunnen ze kiezen wat het beste is voor de patiënt. Dus zulke dingen veranderen volledig.
Advocaten zullen niet meer bestaan want de voormalige wetten bestaan niet meer. Tijdens de transitie periode natuurlijk wel, maar daarna moeten we opnieuw alle wetten bekijken, en aanpassen aan het algemeen belang en het nieuwe systeem. Advocaten bestaan door de hoeveelheid wetten die er zijn. En hoe meer wetten je hebt, hoe meer criminelen. Dat is het slimme aan de Chinese wet, van de weg, de Tao.
Dus bestudeer een stuk van Lao Tzu’s werk, want dat zal je helpen in te zien, dat het een van de oudste praktische levens statements en ideeën die er zijn. En het is nooit in de praktijk omgezet. Het had al de antwoorden in zich. Je kan dit voor jezelf uitwerken als je durft om niet gecontroleerd te zijn door geld.
Dus wij verwijderen geld, door het hebben van geld, equal money, gelijkheids geld, en daardoor ook gelijke macht, gelijke deelname, gelijke keuze, En daardoor ook vrije keuze want de keuze die je geeft aan een ander, is de keuze die je hebt.
Dus doe mee met de freedom blogs, ontdek meer over wat equal money nu eigenlijk is.

Auteur: Ann

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron