Wat gaat er gebeuren met privé ondenemingen?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Wat gaat er gebeuren met privé ondenemingen?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:10

Wat gaat er gebeuren met privé ondernemingen en bedrijven van mensen?
Hier ga ik jullie eraan herinneren dat diegenen van jullie die een bedrijf hebben en die dat bedrijf begonnen voor de winst, en die met allerlei ideeën kwamen om aan iedereen te verkopen, dat jullie terug moeten gaan in jullie besluitvormingsproces en hoe je je positie ging rechtvaardigen.
Je had in dat ontwerp een punt waarin je claimde dat wat je deed het beste voor iedereen was en dat je het deed om de mensheid te helpen en de wereld te verbeteren, maar je gebruikt dat in de context van winst maken. Welnu, ongelukkig genoeg voor jou, zullen we een beroep doen op dat deel van je besluitvormingsproces wanneer we aan het Gelijkheids Geld Systeem toekomen. En we zullen je er door zelfoprechtheid aan herinneren dat je die gedachten in feite had, dat je in feite zulke verklaringen afgaf ergens in je leven en dat we nu een beroep op je doen om te produceren en je woorden recht te doen dat hoe je hebt geproduceerd, dat dat een daad van liefde is en die allen toekomt en die gelijk verdeeld zal worden. Je zult deel van het systeem zijn dat het beste is voor allen, zodoende zul je niets tekort komen. Het enige wat je zult verliezen is je vermogen om hebberig te zijn, en je zult nog steeds voldoende bezitten. Wat een wonderbaarlijk iets zal zijn is dat je jezelf niet anders zal hoeven voor te doen en je zal niet langer allerlei reclame hoeven te maken en presentaties te doen om de mensen over te halen jou merk te kopen want in het Gelijkheids Geld Systeem bestaan merken niet langer. Je zult in feite vrij zijn om te exploreren waar je werkelijk van houdt en wellicht meer gave zooi uitvinden om met iedereen te delen. Je zult tijd hebben voor je gezin en je kinderen zullen van je beginnen te houden want je hebt wat meer tijd om thuis te zijn. Maar in essentie zullen bedrijven en multinationals uiteindelijk onderdeel vormen van het wereldwijde logistieke systeem voor distributie en ondersteuning van iedereen gelijk. Slechts die delen die relevant zijn voor deze distributie en die onmisbaar zijn voor de logisiek zullen in bedrijf worden gehouden. De rest zal worden omgevormd tot ofwel een of andere vorm van vermaak, of tot huizen waarin mensen kunnen wonen, als het Basis Inkomen de huizencrisis in de wereld nog niet opgelost zal hebben.
Het mag duidelijk zijn dat dit onderdeel van een besluitvormingsproces zal zijn waarin iedereen betrokken is, zelfs jij als deelnemer in de multinational of als fabriekseigenaar of professional, het maakt niet uit wie je bent je zult onderdeel zijn van het besluit. Je angsten als je die hebt zullen bekeken worden en we zullen zien of je angsten belangrijker zijn dan wat het beste is voor allen want dan is er onmiskenbaar een psychologisch probleem. Dus ik zou geen angst lopen verspreiden, ik zou overwegen dat ik bij de gratie van een ongelijkheidssysteem heb geprofiteerd op kosten van anderen, wat een daad van hebzucht was, wat in feite momenteel een criminele daad is. Dus rijk zijn is op geen enkele manier een geldige of een acceptabele positie.
Sluit je bij ons bij Desteni.

Auteur: Martijn

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron