Leiderschap en het Gelijkheids-Geldsysteem

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Leiderschap en het Gelijkheids-Geldsysteem

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:11

In een gelijkheidsgeldsysteem zal er geen leiderschap zijn, leiderschapsposities als je het zo wilt noemen zullen er zijn qua posities in het distributienetwerk, een administratienetwerk, waarin je vaardigheden kunnen pieken want je zult in feite de logistiek van de levens van alle mensen managen d.m.v. het systeem, en je zult het besluitvormingsproces managen door vragen te stellen die beantwoord moeten worden door alle mensen in de wereld d.m.v. een online systeem. Allemaal zullen we met elkaar besluiten nemen en deze beslissingen zullen dan uitgevoerd worden als ze de aan criteria voldoen in termen van wat het beste is voor al het leven. Als niet aan dat criterium voldaan is zal een besluit niet uitgevoerd worden, dat mag duidelijk zijn, totdat een oplossing is gevonden om er zeker van te zijn dat alles wat leeft naar volle vermogen beschermd is.
Daarom zal er geen leiderschap bestaan, geen politieke uitzondering zal er bestaan want politiek is niet de natuurlijke menselijke levenswijze. Politiek is in z’n aard een vorm van bedrog en misleiding dat is bewezen gedurende honderden jaren en met name in de laatste honderd jaar. Het is daarom een systeem wat niet vertrouwd kan worden. Hoewel we ons in het bestaande systeem zullen implementeren of introduceren of lanceren door politiek, is het onvermijdelijk dat politiek ophoudt te bestaan, maar dat zal gedaan worden op een manier van gezamelijke discussie en besluitvorming, waarin we met z’n allen een besluit nemen, waarbij we toegang hebben tot alle kennis en informatie die daarbij nodig is.

De plaatsing van mensen die betrokken zullen zijn in de presentatie van besluiten die genomen moeten worden, zal zodanig zijn dat ze een verschillende achtergrond hebben, uit verschillende werkgebieden komen, en zij zullen regelmatig vervangen worden en ze zullen aangewezen worden door een groep die specifiek bezig is met onderwijs, en dat zal onderdeel zijn van de morele code van wat het beste is voor allen binnen de samenleving, zodat de presentatie van de besluiten in een acceptabele vorm is, in een taal die door allen begrepen wordt. En dat geeft allen die beslissen de gelegenheid om iets in te brengen als ze een punt hebben dat om uitwerking vraagt, of een manier zien waarop een punt beter geïmplementeerd zou kunnen worden zodat het het beste is voor allen. Daarom zullen er geen leiders zijn, dit houdt in dat er geen Nobelprijzen voor de vrede zijn of wetenschapsprijzen of dergelijke dingen omdat iemands daden gebaseerd zouden zijn op het feit dat je leven eert, en dat je dankbaar bent voor het feit dat je een leven hebt, en daarom zal je deelname in het systeem je daad van liefde zijn. Je zult in feite een heilig wezen zijn want je zult je in feite gedragen als liefde en dan zal God waarachtig geliefd zijn want dan zul je je gedragen als een God, wat het beeld en de gelijkenis is waarnaar je je zowiezo zou gedragen, als je enige geloofwaardigheid zou moeten geven aan de zogeheten heilige boeken die zo hoog in aanzien staan.
Zodoende neemt de implementatie van het gelijkheidssysteem in feite het allerbeste van elk heilige idee, en brengt het in de praktijk zodat het een wereld teweeg brengt waarin je kinderen zou willen hebben en kleinkinderen en achterkleinkinderen omdat je weet dat ze veilig zullen zijn, dat ze ondersteunt zullen worden, en dat ze zullen genieten van dit magnifieke vlekje in het universum.
Blijf bij ons met de geregelde updates met hoe mensen hun levens veranderen en zichzelf in overeenstemming brengen met een nieuwe wereld zoals we die van binnen uit creëren.

Auteur: Martijn

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron