Hoe zul je iedereen willen laten instemmen?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Hoe zul je iedereen willen laten instemmen?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:11

Het is een interessante vraag want aanvankelijk zul je niet iedereen meekrijgen. De helft van de wereldbevolking, die in armoede leeft, die zal erop staan dat er een democratische verandering komt en ze zullen erop staan dat er een basisinkomen komt. Als zij eenmaal een basisinkomen hebben, zullen ze doorgaan voor meer verandering en aangezien de elite van deze wereld een klein deel is, zullen de veranderingen plaatsvinden zonder hun steun voltrokken worden.
Hoewel wij voorstellen dat het van hun vandaan komt als een zaak van vergeving, om te zeggen: we hebben ons vergist, we hebben misbruikt, we realiseerden ons niet wat we deden. Maar het is onwaarschijnlijk dat zo’n gebaar van goede wil van de rijken en welgestelden van deze wereld zal komen. Daarom zal er geleidelijk langs democratische weg verandering komen terwijl het geldsysteem ineenstort en oncontroleerbaar wordt, wat je nu overal al ziet gebeuren. Deze oncontroleerbare situatie zal escaleren, en onvermijdelijk zou de oplossing die gepresenteerd wordt door de huidige machthebbers het basisinkomen zijn . Die stem wordt luider en ze zullen zich realiseren dat ze de bevolking iets moeten geven. Maar wat ze zullen geven zal niet vodoende zijn. Maar het zal genoeg zijn om te bewijzen dat een gelijkheids geld systeem het uiteindelijke en werkelijke antwoord is. Dus vandaar eerst het basisinkomen, the BIG answer (BIG=basic income grant=basisinkomen), en dan het grootste antwoord: Gelijkheids Geld. Sluit je bij ons aan, want je kunt ons niet tegenhouden, wij zijn je schaduw, altijd in de schaduw van jouw glorie, maar zoals je wel weet: de zachtmoedigen zullen de aarde beërven. En wij zijn de zachtmoedigen want ogenschijnlijk hebben wij geen macht want we hebben geen geld, maar daar komt een einde aan. Lees de online blogboeken.

Auteur: Martijn

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron