Hoe zal het basisinkomen gefinancierd worden?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Hoe zal het basisinkomen gefinancierd worden?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:12

Want in een Gelijkheids Geld Systeem zul je niet hoeven financieren want het kapitaal zal leven zijn dus het zal een intrinsieke waarde hebben en wanneer een persoon geboren wordt is die waarde automatisch beschikbaar, je hoeft die niet te creëren, die is al gecreëerd, die bestaat al.
In het basis inkomen systeem heb je dat niet, je zult het moeten financieren vanuit het ide dat er beperkte grondstoffen en een beperkte geldhoeveelheid zijn daarom zal elk land zoals het er nu naar uitziet moeten beslissen en ik stel voor dat de politieke partijen die het bestuderen moeten kijken naar ofwel de winsten van de multinationals, de mijnindustrie, de telefoonmaatschappijen, elektriciteitsmaatschappijen, olie en zulke dingen; of ze moeten gaan nationaliseren en alle winst nemen en distribueren over de mensen in het land als een basisinkomen. Er zijn vel mogelijkhheden, geen van allen mooi voor de rijken en welgestelden, zoals je kunt zien aan de Occupy WallStreet akties zijn de mensen behoorlijk gefrustreerd in dit stadium. Ze willen graag een deel van de buit maar ze hebben nog geen zicht op de problemen die inherent zijn aan het huidige systeem en ze hebben nog niet begrepen dat het onmiskenbaar nodig is om socialistischer en zelfs communistischer te worden. Zulke punten komen naderbij nu het einde van het kapitalisme langzaam maar zeker doorzet. Wat een noodzakelijke stap is op weg naar een nieuwe wereld orde in de vorm van gelijkheids geld, van gelijkheid, en van eenheid.
Voor de voortdurende research op dit punt: neem deel in de blogboeken of kom je aansluiten bij onze forums. Je zult echt gek op ons worden.

Auteur: Martijn

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron