Hoe zullen mensen gemotiveerd worden?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Hoe zullen mensen gemotiveerd worden?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:12

Dat is een vraag die verwijst naar iemands karakter. Ik bedoel maar, zo'n vraag is een statement over wie jij daadwerkelijk bent als het gaat om motivatie of hoe jij aangespoord wordt, het laat je ware aard zien. Jouw waarden laten anderen zien wie je bent en daarom moet je eerst het stellen van zo'n vraag goed overwegen. Want wanneer geld nodig is om jou te motiveren, dan maak je de statement dat je bestaat als hebzucht. Wat inhoudt dat jij niet in beweging komt wanneer je niet betaald wordt. Wat vervolgens betekent dat je volkomen bent onderworpen aan het winst en verlies model en door die hebzucht geef je geen ene zier meer om het leven. Dus stop, en haal diep adem en neem het volgende in overweging: laten we geld totaal wegnemen uit de samenleving om te kunnen zien hoe het leven behoort te zijn met wat we hier al hebben op aarde. We hebben onderdak nodig, uitrusting, auto's, voedsel, allerhande spullen, en voor de meeste mensen die op dit moment voorzien zijn in hun basisbehoeften is het niet mogelijk om te ontdekken waar ze nu echt van houden in het leven. Begin je nu eens af te vragen wat je echt leuk vindt, waar je echt van houdt. En kijk eens binnen die context waarom je niet toestaat om je te laten motiveren door datgeen waar je van houdt, want in dat geval is je motivatie puur en alleen motivatie. Dan zou je deze voorliefde die je hebt kunnen aanwenden voor het welzijn van anderen. Op die manier wordt jouw motivatie een manifestatie van liefde en bewijst tegelijkertijd dat dit soort motivatie echt werkt. Zoals Kahlil Gibran zei: het is het zichtbaar maken van liefde. Dit maakt dat alle liefdes verhalen die nu tot nu toe hebben bestaan in de wereld op een andere manier zullen worden bezien. We zullen nooit meer worden geregeerd door liefde voor geld, en daarom zullen we de dingen doen omdat we ervan houden om ze te doen. Vanuit dat perspectief kunnen we daadwerkelijke voorbeelden voor onze kinderen zijn. Je zult kunnen waarderen hoe de dingen worden gemaakt, omdat ze goed gemaakt zijn en je de liefde zal kunnen zien waarmee de spullen gemaakt zijn. Kijk maar eens terug in de tijd naar handgemaakte spullen, gemaakt door de handen van liefde, en je zult zien dat je die spullen waardeert door de waarde die ze met zich meebrengen. De manier waarop deze dingen waren gemaakt, hetzij met een machine, hout, wat je maar kunt bedenken of de bereiding van voedsel, deze dingen dragen de essentie van het wezen of de persoon die het vervaardigde met zich mee, en dat is hoe men zou willen leven. Daadwerkelijk ervaren wat het betekent om met een veelvoud van wezens te leven in een realiteit, waar je elkaar als gelijken behandeld. Door dit te erkennen zul je jezelf motiveren om niet te worden buitengesloten uit de samenleving, maar een deel ervan uit te maken door te geven en daardoor te kunnen ontvangen. Op deze manier zullen overal de woorden van Jezus zichtbaar gemaakt worden waardoor we zullen leven als hemel op aarde.

Voor meer informatie over verbazingwekkende andere benaderingen van het leven, lees onze maandelijkse blog boeken. In de beschrijving onder deze video kun je de linken vinden naar de blog boeken en andere informatie.

Auteur: Sylvia Gerssen

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron