Grond gedistribueerd en Huis Toekenning

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Grond gedistribueerd en Huis Toekenning

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:12

Hoe zal grond worden gedistribueerd of hoe wordt besloten wie welk huis krijgt? Dat zal worden gebaseerd op een fascinerend punt, omdat momenteel huisvesting is gebaseerd op geld, oftewel hoeveel bedienden je jezelf kunt veroorloven om jouw troep achter jouw reet op te ruimen. In een Gelijkheids Geld Systeem zullen er geen slaven zijn om jouw huis schoon te houden, je zult dus je eigen huis moeten schoonhouden. Daarom zul je naar alle waarschijnlijkheid een huis willen dat voor je zelf schoon te houden is. Mocht je een huis hebben en je houdt het niet schoon, dan zal er een interventie plaatsvinden, omdat je op dat punt een gezondheidsrisico voor je buren bent en dat strookt niet met het gelijkheid beginsel van, heb je naaste lief zoals je jezelf lief hebt. Wij zullen ten alle tijde bemiddelen om onze buren te ondersteunen, om zeker te stellen dat niemand een risico vormt voor een ander op welk gegeven moment dan ook.

Deze verandering binnen de slavernij en het hebben van geen slaven in het systeem zal huizen, in grote, aanzienlijk doen afnemen. In de grotere huizen zal naar alle waarschijnlijkheid meer allà commune stijl geleefd gaan worden, waar jongeren die nog niet hebben beslist of ze een eigen leefruimte willen hebben, zullen samenwonen. Het huis zal dan als een groep worden bestiert, samen zullen ze het huis schoonhouden. Dat zal ongeveer gaan zoals nu studenten samenleven, maar dan op de wijze van, in het voordeel van een ieder.

De distributie van grond en bezit zal daadwerkelijk door jou worden beslist en hoeveel werk je bereidt bent in een huis te steken als het gaat om de grote van het huis en het onderhouden daarvan. Daarom verwachten we dat de grote van de huizen zullen gaan afnemen in de loop van de tijd, zodat ze praktisch en functioneel zijn om de families die erin wonen te ondersteunen. De reden is een fascinerende en voor de hand liggende reden, er zullen geen slaven meer bestaan voor de rijken. Dus in essentie betekent dat, wanneer jij een slaaf hebt die momenteel je huis schoon houdt dan maak jij deel uit van de elite. Je leven zal op omvangrijke wijze veranderen in een Gelijkheids Geld Systeem. Misschien is het goed om nu alvast te beginnen en een verandering teweeg te brengen.

Om meer uit te vinden en van de nieuwste ontwikkelingen van het nieuwe systeem op de hoogte gehouden te worden, lees de blog boeken, zie de links onder deze video in het informatie gedeelte.

Auteur: Sylvia Gerssen

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron