Hoe zal gokken, wedden en sport zich ontwikkelen?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contact:

Hoe zal gokken, wedden en sport zich ontwikkelen?

Berichtdoor Reginald » 18 Sep 2012, 01:13

Gokken, wedden en sport, zal vanuit een gok perspectief bekeken betekenen, dat alle casino's en al het gokken zal verdwijnen, omdat gokken in essentie wordt gemotiveerd door winst. Het is een kansspel, het is gelijk aan kapitalisme, het is kapitalisme op de manier alsof je een stripboek leest. Dat zal niet meer bestaan, want het is puur misbruik.

Sport gespeeld in een groep vanuit een gezondheid oogpunt en om wille van plezier, zal wel blijven bestaan. Zelfs wedstrijden waar men sport doet en spelletjes speelt, zullen nog steeds bestaan. Binnen die context zullen we met elkaar moeten beslissen hoe we dat gaan aanpakken. We zullen het beste moeten nemen van hoe sporten nu gespeeld worden, zoals broederschap. We moeten het beste op een zodanige wijze bij elkaar stoppen, dat we niet eindigen met door egoïsme aangestuurde misbruik. Zodat mensen niet worden afgeleid van hun verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor het milieu en de aarde. Enfin we zullen zien wat het ons brengt, we zijn in ieder geval in dit stadium niet fundamenteel tegen sport. We zijn tegen de roem en egoistische resultaten die door sport ontstaan en dat is onacceptabel.

Voor discussies bezoek ons op het Equal Money forum, http://www.eqaulmoney.org of lees regelmatig de blog boeken, zie de links in het informatie gedeelte.

Auteur: Sylvia Gerssen

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron