in de trein

Deel hier je persoonlijke proces en/of je hersenspinsels. Dit forum wordt niet streng gemodereerd.
Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 Mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contact:

in de trein

Berichtdoor Martijn » 28 Aug 2009, 23:16

had ik toen ik mij uitbreide tot de trein en omgeving, dat ik helemaal niet van mijn plek kwam. De vooruitgaande beweging van de trein en de achteruitgaande beweging van de omgeving hieven mekaar precies op.

Ik was wel de directieve kracht achter het verschijnsel trein&landschap, daar schrok ik voor terug. Voor de verantwoordelijkheid.

Ik vergeef mezelf toegestaan en geaccepteerd te hebben terug schrikken voor de verantwoordelijkheid van het zijn als de veroorzaker der verschijnselen.

Dat komt, omdat ik mezelf als zodanig ontdekte, ik BEN de veroorzaker der verschijnselen, of ik het nou besef of niet. Het is al in volle gang, zonder dat ik het merkte. Omdat ik zelf niet die positie bekleed heb heb ik het overgelaten aan mijn structurele resonantie, mijn bestaansontwerp in de matrix, om te creëren. En die zet braaf alles voort zoals bewustzijn het bedacht heeft.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan heb de verantwoordelijkheid als veroorzaker der verschijnselen op mij te nemen en het heb overgelaten aan mijn structurele resonantie om te creëren.
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com

Terug naar “Schrijf jezelf naar Vrijheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron