De Observerende be

Deel hier je persoonlijke proces en/of je hersenspinsels. Dit forum wordt niet streng gemodereerd.
Jorn
Berichten: 124
Lid geworden op: 05 Jan 2009, 21:54

De Observerende be

Berichtdoor Jorn » 02 Jan 2011, 15:39

Observeren van zaken ofwel in gedachten ofwel in de realiteit heeft wel degelijk invloed en maakt je net zo goed een deelnemer als degene die een andere actie uitvoert.

Het observeren is in een directe zin al kopiëren en in die zin meebewegen met wat er gebeurd, de volledige aandacht is gevestigd op de gedachte of gebeurtenis. Passief word er bijgedragen aan het toneel.

Bij observeren gaat het om waarneming, datgene wat we als waar achten. Het is echter ook waar we die waarheid zoeken, in iets buiten onszelf of iets als onszelf, want wat we observeren is de waarheid als onszelf en als er een scheiding word gemaakt door observatie van iets van jezelf dan beïnvloed het de werkelijkheid in de zin dat de correctie niet word uitgevoerd maar het heeft geprojecteerd door middel van een observatie waarbij zelf gescheiden word en een polariteit creëerde als zijnde de observerende partij en het geobserveerde als twee afzonderlijke dingen en dus dat het ook die twee afzonderlijke dingen ondersteund: de manifestatie of/en het geobserveerde en de observerende als passieve ondersteuner.

Terug naar “Schrijf jezelf naar Vrijheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron