Sylvie's schrijfsels - Wat is hoop? 'n Hoop stront!

Deel hier je persoonlijke proces en/of je hersenspinsels. Dit forum wordt niet streng gemodereerd.
Gebruikersavatar
Sylvie
Berichten: 105
Lid geworden op: 02 Dec 2010, 19:53
DIP: Ja
Contact:

Sylvie's schrijfsels - Wat is hoop? 'n Hoop stront!

Berichtdoor Sylvie » 13 Okt 2011, 12:48

Kunnen hongerenden ervan eten?

Hoop wordt gegeven, ervaren en voorgehouden als een wortel om maar als een zombie door te kunnen leven en niet wakker hoeven te worden om te gaan zien wat er nou werkelijk aan de hand is in de wereld als in onszelf - een bende aan gedachtes, gevoelens en emoties.

Waar komt al die hoop (shit) vandaan die je ziet als je wakker wordt en verder gaat kijken dan de kleine uiterst gelimiteerde leventjes die we allemaal leiden (lijden)? Onderzoeken we dit hier in onszelf eerst http://www.desteni.net

Het is toch duizenden jaren geleden voorzegd dat de mensengeest ziende blind en horende doof is! Laten we gaan horen en zien wat echt is en genezen van dat wat er in ons hoofd als de geest omgaat, want dat is NIET echt...

...dus is HOOP niet echt! Alle hoop stront praten zonder gewaarwording heeft ons / onze wereld gebracht in de staat waarin we nu verkeren: in de stront, ongelijkheid, lijden, misbruik, armoede, oorlog, prostitutie, enz..


* Oplossing Zelfgenezing = zelfvergeving "Hoop".
* Oplossing van Zelfverantwoording nemen voor Alles als Een om op te staan in realisatie van Zelf als één en gelijk als alles.
* Oplossing om deze Wereld te stoppen is een nieuw geldsysteem - het GelijkheidsGeld Systeem - implementeren gebaseerd op gelijkheid en eenheid.
Adem is het voedsel voor het lichaam

Terug naar “Schrijf jezelf naar Vrijheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron