the secret, law of attraction

Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 Mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contact:

the secret, law of attraction

Berichtdoor Martijn » 01 Feb 2010, 01:07

Hoi,
de secret heet de secret omdat het voorheen alleen bekend was bij een hele kleine groep mensen. En die hielden dat ook zo. Omdat ze daarmee voor zichzelf enorme voordelen in de vorm van materiële welvaart konden verwezelijken.
Aangezien deze werkelijkheid bestaat uit elkaar aanvullende tegendelen, schiepen ze zo grote aantallen mensen zonder de nodige middelen van bestaan.

Eigenlijk leef t de westerse wereld nu nog zo. De economie hebben we zo ingericht dat er een voortdurende stroom geld vloeit naar waar al rijkdom is. Zodat we moeten constateren dat de derde wereld de westerse wereld financiert.

Een andere manier die gebruikt wordt is dmv media iets naar buiten brengen op zo'n manier dat enorme aantallen mensen er aandaccht aan gaan geven. aandacht = energie, en daarmee kunnen de manipulators der mensheid werken, dingen werkelijk maken. Zoals nu met de CO2 uitstoot. Vrijwel iedereen gelooft daar nu in, en het is nu "echt" gemaakt.

Vergeet niet dat wij mensen hier allen mede verantoordelijk zijn, al is 't maar omdat we in onze wereld toelaten dat het gebeurt, of we ons er nu bewust van zijn of niet, want ook voor onze onbewuste toestemming zijn we verantwoordelijk.

Omdat de manipulators der mensheid zelf niet buiten het bewustzijnsysteem staan, kunnen ze slechts eenzijdigheden nastreven, geen eenheid en gelijkheid.

Een heel uitzonderlijk geval is de 2012 mythe. Die maakt voor veel mensen dat ze verwachten dat er iets gaat gebeuren wat de mensheid, of in ieder geval hunzelf gaat redden. Hiertoe besteden ze veel aandacht, energie, aan positieve intenties en gebeden of zo. Helaas wordt zodoende het negatieve evenzogoed versterkt, dus hou je vast als het zover is.
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com

Terug naar “Onderzoek van Religies & Movements”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron