Basisinkomen en Echte Oplossingen

Gebruikersavatar
Sylvie
Berichten: 105
Lid geworden op: 02 Dec 2010, 19:53
DIP: Ja
Contact:

Basisinkomen en Echte Oplossingen

Berichtdoor Sylvie » 02 Jan 2014, 22:56

Ik heb enkele van de basisinkomenvoorstellen die tot dusver op tafel zijn geïnspecteerd en er lijkt een gebrek aan vindingrijkheid te zijn en een onvermogen 'to think outside the box' om het maar zo te zeggen. Het punt van Basisinkomen is doorslaggevend om een oplossing te zijn die effectief en duurzaam voor alle burgers is en daarom behoort de samenlevingsstructuur - die momenteel het product is van de manier waarop wij economisch gezien functioneren - worden aangepast om een dergelijke economische oplossing als basisinkomen te faciliteren. En daarin, behoort men alle dingen binnen de economie te onderzoeken om te zien wat vereist is om te veranderen om te komen tot een concurrerend model dat zowel degenen die niet in een positie verkeren volledig functioneel deel te nemen aan de economie te faciliteren als degenen die volledig functioneel zijn in de economie te faciliteren en voldoende motivatie voor de economie te creëren om levendig en dynamisch te zijn.

Tot nu toe lijkt het ook dat het punt nog niet duidelijk begrepen is dat om 'petities te doen' en/of 'met de huidige leiders over het basisinkomen te spreken' veeleer contraproductief is - je zult puur op een wachtlijst worden geplaatst en nooit echt ergens komen zoals bewezen is door de tijd. Er is maar één manier waar basisinkomen een echte mededinger zal worden en uiteindelijk potentieel een nieuw economisch systeem. En dat is door een politieke agenda waar een politieke partij hun beleid op basisinkomen baseert, met een duidelijk omschreven kader om uit te leggen hoe het praktisch zal functioneren en wat het zal vergen om het te implementeren en hoe men de noodzakelijke veranderingen tot stand zal brengen, welk type onderwijs nodig zal zijn om een verandering in de mentaliteit van de burger te bewerkstelligen en dan een schatting uiteraard van hoeveel het gaat kosten en hoelang het zal duren.

Deze dingen zullen we faciliteren door de Equal Life Foundation en we zullen onze research en voorstellen publiceren. En binnen dat hebben we jonge geesten die toegewijd zijn een oplossing te vinden, die de huidige systemen aan het bestuderen zijn, die zeer efficiënt zijn in hun capaciteit van schrijven en woordenschatassimilatie en zichzelf uitdagen om creatief en kritisch te zijn in hun overwegingen door simpelweg de uitkomst te meten, ervoor te zorgen dat in het voorstel de uitkomst altijd is wat het beste is voor al het leven. Als je geïnteresseerd bent in dergelijke oplossingen, dan stel ik je voor ons te vergezellen in dit streven. Het is zeker een aanpak om een oplossing als basisinkomen voor te stellen binnen de context van hoe dit het kapitalisme kan baten, het is het type aanpak dat aanvaardbaarder zal zijn binnen de huidige mentaliteit van de mens.
Adem is het voedsel voor het lichaam

Terug naar “Leefbaar Inkomen Gegarandeerd”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron