Stier doodt twee broers

Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 Mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contact:

Stier doodt twee broers

Berichtdoor Martijn » 06 Jan 2012, 13:11

Er was een bericht in de krant dat een stier twee broers had gedood. Wat was er gebeurd?
De broers waren bezig kalfjes weg te halen bij hun moeders om de melk te bemachtigen die de koe voor de kalfjes geeft. De stier die in dezelfde stal aanwezig was werd woest, brak door zijn hek en doodde de broers. Het artikel eindigde met de mededeling dat de stier zou worden afgemaakt.

Wat klopt er niet aan dit bericht?
Laten we de zaak eens omdraaien. Stel er is een moeder met twee kinderen. Er komt een roofdier, zeg een beer die die de babies weg begint te slepen. De vader die ook aanwezig is bij de gebeurtenis wat zal die doen? Die grijpt naar het eerste het beste wapen om die beer te verjagen/doden.

Als de beer dood is wordt deze vader dan afgemaakt? Nee, natuurlijk niet, hij wordt als een held vereerd.
Het is zodoende wel duidelijk wat we van de stier moeten vinden, en welke behandeling die verdient.
Toch geven we hem die niet, hij wordt integendeel afgemaakt. Hiermee wordt de aard van de mens(-heid) onthuld, de houding waarmee we aanwezig zijn op deze aarde.

Het is hoog tijd dat we beseffen dat alle leven een en gelijk is, en dat we ons daarna gaan gedragen. De dierenwereld blijft niet langer lijdzaam. De bijen trekken zich al terug met grote consequenties voor onze voedselvoorziening. Vele plaagdieren vermenigvuldigen zich snelleren/of worden resistenter, b.v. de bedluis. Virussen en bacteriën veranderen hun DNA zodat we nu al een bacterie hebben die gedijt op antibacteriële zeep. Er zijn al ratten gezien zo groot als een kat.
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com

Terug naar “Identificeren van Gemanifesteerde Meningen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron