the secret/law of attraction

Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 Mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contact:

the secret/law of attraction

Berichtdoor Martijn » 14 Okt 2010, 09:06

Je hebt al een tijd dat mensen wordt wijsgemaakt dat je een leven vol succes en geluk kunt hebben door al dat moois naar je toe t trekken door er elke dag in te geloven en aan te denken en energie in te steken. Dit mag zo werken maar de keerzijde van deze wet van aantrekking wordt buiten beschouwing gelaten...

Dat zijn de gevolgen die ontstaan door die andere universele wet: de wet van balans. Die zorgt ervoor dat het 'goede' wat op de ene plek wordt gecreëerd, uitgebalanceerd wordt door iets 'slechts' op een andere plek.

Ga maar na, van alles wat je zou kunnen overkomen selcteer je alleen het gunstige voor jezelf, en al het ongunstige ban je uit. Daarmee is het niet weg natuurlijk, je projecteert het (onbewust) ergens anders heen, en het komt bij anderen terecht. Door met opzet alleen het gunstige in gedachtn te houden geef je impliciet toe dat het ongunstige bestaat, dit onderdruk je uit alle macht.

Als je geen energie meer hebt om in je secret te steken kan het zelfs zo zijn dat de balans zich in jezelf herstelt en je een geweldige terugslag in de vorm van een teleurstelling ervaart. Je draagt bij aan het vergroten van de ongelijkheid in het bestaan, aan het bestaan in tegenstellingen.

Wat ook nooit benoemd wordt in de publicaties die dit aanprijzen is dat het ronduit egoïstisch is, je bent alleen maar voor jezelf bezig, evt voor je gezin en/of je bedrijf, maar nooit voor het belang van het geheel.
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com

Terug naar “Identificeren van Gemanifesteerde Meningen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron