Verwarring door meningen/oordelen

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 Dec 2008, 00:05
Contact:

Verwarring door meningen/oordelen

Berichtdoor admin1 » 18 Feb 2009, 02:38

Verwarring is wanneer meningen/oordelen in jou in gevecht zijn met elkaar. Wanneer je hier staat één en gelijk als het moment als een situatie en als alles dat erbij betrokken is, bestaat er geen verwarring. Want je bent één en gelijk met het moment, de situatie en al het andere dat erbij betrokken is en is hierin het besturende principe: dus geen verwarring.

Verwarring bestaat alleen als afgescheiden individuele meningen die gevormd zijn over een situatie en van alles en iedereen die ermee te maken hebben met die situatie. Waarin je niet één en gelijk als alles staat - dan probeer je 'een besluit te nemen' vanuit alle afgescheiden verschillende individuele meningen/oordelen die gevormd zijn over de situatie, over het moment, over alles dat ermee te maken heeft en alle wezens die eraan meedoen. En met het proberen een besluit te nemen vanuit al die verschillende individuele meningen, begint de ravage van de verwarring.

Dus als er verwarring is over een bepaald punt:
Weet dan dat je niet één en gelijk staat met dat waaruit het punt bestaat, maar dat je meningen/oordelen hebt over het punt en probeert jezelf te besturen via meningen over dit punt - in plaats van jezelf te besturen één en gelijk als het punt.Albert E.

Terug naar “Identificeren van Gemanifesteerde Meningen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron