moleculen

Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 Mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contact:

moleculen

Berichtdoor Martijn » 25 Aug 2009, 10:34

hoi,
de laatste tijd als ik merk dat ik opgegaan ben in mijn persoonlijke perceptie, mijn persoonlijke doelen in dee werkelijkheid, dan zeg ik tegen mezelf: dit hier zijn allemaal moleculen, alles hier, Hoe zou ik het ene molecuul belangrijker kunnen vinden dan het andere? Daardoor ontspan ik en breid ik mijn zijn uit.

Wat ik verder doe is, ik heb in mijn kamer nogal veel spullen, mede omdat de keuken hier ook is. Normaal gesproken ben ik steeds maar met een beperkt aantal spullen tegelijk bezig, voor computeren of koken b.v.
Nu wilde ik me alle spullen in mijn kamer realiseren, ook wat er in de kasten en kastjes zit, dan de zoldererbij, en de hobbykamer. De badkamer. Het huis van de buren, andere buren. Hoeveel spulletjes zitten er al niet in 1 auto.
Ergens in deze oefening, vrij snel al geeft het gedachten bewustzijnsysteem het op, merk ik. Ik ga over op ademen. Ik kan dit alleen voortzetten door daadwerkelijk mezelf uit te breiden tot die spulletjes, er 1 en gelijk mee te worden. Amalgameren is een woord uit de scheikunde wat dit proces mooi aanduidt, vermengen en 1 worden en toch als zelf niet verdwijnen.
Verder gaat het naar alle spulletjes in Nederland, in fabrieken, gespecialiseerde apparaten zoals een electronenmicroscoop, specifieke onderdeeltjes in van alles en nogwat. Vele spulletjes heb ik ooit gezien, vele bleven onzichtbaar.
Als ik alleen al zie hoeveel onderdeeltjes er bestaan in mijn hobby: modelvliegtuigen... verbijsterend! En dat is nog maar 1 hobby.
Amalgameren dus met wat hier is, fysiek aanwezig.

Ik heb hier b.v. een plank van geperste houtvezels. Ik zie ze zitten aan de zijkant van de plank. Nu vermeng ik mij met alle vezels in de plank. M'n verstand valt stil. Ik geef mijn verstand op. Ik vermeng me met de inhoud van de plank, ja het lukt! Nu ben ik 1 en gelijk met de vezels in de plank, ze zijn geen vreemden meer voor mij. Ik gebruik deze plank al een paar maanden, nu pas kom ik hiertoe.
Ga 's na bij de spullen die je gebruikt, de spullen om je heen...
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com

Terug naar “Punten om te overdenken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron