Re defineren van woorden

Jorn
Berichten: 124
Lid geworden op: 05 Jan 2009, 21:54

Re defineren van woorden

Berichtdoor Jorn » 11 Jan 2010, 19:42

door een woord opnieuw te defineren worden assocaties en limitatie verwijderd

hoe werkt dit precies?

elk woord wat we hebben opgeslagen associeren we met iets, een ander woord. Nu is het cruciaal om te kijken of we een conditie hebben geplaatst rondom dit word in de definitie van het woord en of de definitie die we leven van een woord accepteerbaar is.

Hoe accepteerbaar?

De definitie van het woord moet leefbaar zijn en tot in het oneindige kunnen staan als jezelf zodat het als een expressie als jezelf kan worden geleeft zonder limitatie of bepaalde vereiste van de omgeving,

Dit is iets wat zal langskomen met S.R.A.

Je zult zien als je dit in eerlijkheid doet dat je bepaalde associaties maakt met andere woorden en je daardoor jezelf opsluit en onderwerp maakt van limitaties, ZELFOPGELEGDE limitiaties.

Hoe ga je te werk?

Je kijkt naar verschillende facetten in je wereld, zoals je familie, vrienden, werk etc. en over dat stukje realiteit schrijf ke kouw ervaring ervan, dus hoe je het ervaart. Vervolgens kijk je naar de woorden die je gebruikt en je pakt er een woord uit en gaat kijken hoe jij het woord omschrijft vervolgens kijk je of deze definitie staat tot in oneindigheid en redefineer je het woord tot je het kunt leven als een expressie als jezelf zonder limitatie tot in oneindigheid.

Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 Mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contact:

Re: Re defineren van woorden

Berichtdoor Martijn » 12 Jan 2010, 02:30

nuttig
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com


Terug naar “Punten om te overdenken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron