Ondersteuning voor Praktische Zelfvergeving

Het delen van jouw zelfvergeving helpt anderen inmens! Plaats hier jouw zelfvergevingen of ondersteun elkaar.
Jorn
Berichten: 124
Lid geworden op: 05 Jan 2009, 21:54

Ondersteuning voor Praktische Zelfvergeving

Berichtdoor Jorn » 18 Jan 2009, 00:44

De volgende informatie is belangrijk voor diegene die ervoor kiezen snel en effectief te bewegen

Ik zal het kort en to the point houden als praktische ondersteuning. Meer zal worden onthult wanneer deze punten zijn getranscendeerd en de sturende kracht van zelf hersteld is

Diegene die door het Interdimensionale portaal komen geven aan dat het niet bewuste mind(de 1e mind)begint met integreren bij de geboorte en zo verder. Geschat is dat rond de leeftijd van 7 jaar, de niet bewuste mind is geïntegreerd in het kind. Deze onderbewuste mind is 70% van de totale capaciteit van de mind geprogrammeerd en ingesteld volgens het geaccepteerde bijeen gebrachte veld van bewustzijn zowel als volgens het programma van de ziel ingesteld met alle activatie punten. Wat zijn deze activatie-punten--het zijn codes geplaatst in magnetische rasters die activeren als ervaringen in het leven van een persoon om het idee te geven dat het leven onvoorspelbaar is, geleid door het goddelijke et cetera--echter is dit voorgeprogrammeerd en geactiveerd door een plaatje, woord, geluid, gevoel et cetera

Dan integreert de 2e mind het onderbewustzijn(20% van de capaciteit van de mind). Specifiek is dit de ontwikkeling van de persoonlijkheid alhoewel de alle 3 de minds elkaar kruis-bestuiven in hun integratie. Deze samensmelting is klaar rond de leeftijd van 12 jaar.

Dan begint de 3e mind, het bewustzijn, met actief "denken" en het ontwikkelen van reacties en emotionele cyclussen die het mind systeem "voeden" in zijn verschillende cyclussen. Begrijp dat de mind bestaat in cyclussen die een oneindige 8 vormt als teken als het door de polariteit beweegt van positief en negatief. Kijk naar de oneindige 8 op zijn kant--het bovenste gedeelte van dit teken geeft de cyclus aan die we normaal ervaren en het onderste gedeelte van de cyclus is wat we voor lief nemen. De cyclus laat de mind ook in tegengestelde richting gaan onderaan de nek en verwisselen de creativiteit en logica op de geïntegreerde niveaus die de bizarre ondersteuning van beoordeling, vergelijking, scheiding en ego toestaan. Dit gaat door tot de leeftijd van 28 jaar. Het bewustzijn is 10% van de capaciteit van de mind, echter is de capaciteit van de mind zelden bereikt en is meestal rond de 4-7% met uitzonderingen van diegene die erboven uit steken en de volle 10% bereiken.

De vlaggen-systeem video is effectief om hiermee af te handelen. Het werkt zo:

Eerst het bewustzijn--de dagelijkse gedachten en bewegingen in de mind word "zelf" genoemd, maar is eigenlijk de "ego"--word aangevoerd door emoties en gevoelens. De vergeving die nodig is om ons te bevrijden wordt gedaan als volgens de verschillende manieren die assisteren in de DIY video die veelal betrekking hebben tot alle relaties die een persoon in zijn wereld heeft opgebouwd.

Iemand die praktisch zelf-vergeving gebruikt als gesuggereerd zal door verschillende fase van leegheid gaan als elke laag word afgepeld(als een ui die gepeld word). Wanneer het bewustzijn is afgepeld word het onderbewustzijn onthult en een zekere gewaarwording van zelf als persoonlijkheden(mogelijk meerdere)zal bovenkomen. Wanneer dat gebeurt, een wezen zal dan een vlaggen-plattegrond maken om punten vast te stellen om zelf-vergeving op toe te passen. Wanneer die lagen zijn afgepeld, zal het wezen uiteindelijk tot het niet-bewuste komen en het markeren en zelf-vergeving proces herhalen.

Dit is wat we hebben geaccepteerd(6) als realiteit en de manier waarop de wereld werkt. Het is ons imitatie programma en het is heel subtiel omdat weinig dit ooit voorbij zien gaan op alle manieren zoals het is geaccepteerd als zelf door de massa.

We zullen video's maken over mensen die merken en vergeving. Het doel is om de hele tijd 100% van de mind gewaar te zijn in alle stadia van de mind--niet-bewust, onderbewust, bewust.

Dan--Rock and Roll, baby!

Stilte GOUD--Een tijd die komt!

Jorn
Berichten: 124
Lid geworden op: 05 Jan 2009, 21:54

Berichtdoor Jorn » 18 Jan 2009, 00:57

Het systeem dat je uitschakelt met vergeving is niet je brein--maar het systeem ding wat gereedschap is om te onderwerpen--je zal niet sterven--sterker nog--de mind is zeer primitief en werkt alleen met de polariteit van overleven en angst en liefde.

Dus--de mind--is het niet fysieke dat je in ervaart in het hoofd--creëert een illusie--dus geen interdimensionale communicatie mogelijk die kan worden vertrouwd met een werkende mind--Ik nam mijne eruit zo'n 9 jaar geleden--en had direct quantum vaardigheden.

Jorn
Berichten: 124
Lid geworden op: 05 Jan 2009, 21:54

Re: Ondersteuning voor Praktische Zelfvergeving

Berichtdoor Jorn » 03 Mar 2009, 15:53

De tekst hierboven is vertaald van het engelse forum: http://desteni.co.za/forum/viewtopic.php?t=718

Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 Mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contact:

Re: Ondersteuning voor Praktische Zelfvergeving

Berichtdoor Martijn » 22 Mei 2009, 00:44

quantumvaardigheden, schrijf je daarover?
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com

Jozien
Berichten: 101
Lid geworden op: 04 Feb 2009, 12:14

Re: Ondersteuning voor Praktische Zelfvergeving

Berichtdoor Jozien » 22 Mei 2009, 11:01

cool Jorn,
zet je die vertalingen ook op de za site?
You Tube: http://www.youtube.com/user/JozienFokkert
Face World:http://www.faceworldfaceoff.com
Blog:http://jozien-onenessandequality.blogspot.com


Terug naar “Zelfvergeving”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron