Is het ondenkbare denkbaar?

Alle zaken die niet in een van de sub-fora's thuis hoort kun je hier delen/vragen/vermelden.
Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 Mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contact:

Is het ondenkbare denkbaar?

Berichtdoor Martijn » 08 Feb 2012, 10:47

Is het ondenkbare denkbaar? Namelijk dat onze leiders niet het beste met ons voor hebben!? Dat onderwijs bedoeld is om ons onder elkaar verdeeld te maken, om ons zo op kennis te richten dat we geen zicht meer hebben op de realiteit. Zodat we het aan anderen overlaten om ons een beeld van de realiteit voor te spiegelen. Wat ook niet de realiteit is maar een versie ervan die hun belangen dient. Net zoals de fridrankindustrie er niet is om onze dorst te lessen, en de pharmaceutische industrie er niet is om ons beter te maken. Zou het zelfs zo kunnen zijn dat oorzaken van kanker niet weggenomen worden omdat er aan kanker zeer goed verdiend wordt, dat er welbewust kankerverwekkers verspreid worden in voedsel en drank bijvoorbeeld, en dat de focus op de schadelijkheid van roken niet meer dan een dekmantel is voor wat er werkelijk aan de gang is!?
Zou het zo zijn dat de wrede inwijdingsrituelen van studenten bedoeld zijn om hun ongevoelig en onverschillig te maken voor menselijk leed, zodat ze na hun afstuderen werkzaam kunnen zijn voor partijen die niet het beste met de bevolking voor hebben, zonder daar een probleem mee te hebben.
Dat we een economie hebben die welbewust zo is ingericht dat mensen altijd in angst zijn om geen geld te hebben om een leven te kunnen hebben. Omdat angstige mensen makkelijker te manipuleren zijn!? En om mensen in onderlingen concurrentie te houden in het gevecht om te overleven. Wordt daarom het idee van ‘survival of the fittest’ van Darwin uitgelegd als ‘het recht van de sterkste’ in plaats van wat het werkelijk betekent: het overleven van diegene die het beste past (in het geheel).
Dat de economische crisis welbewust gecreëerd is door de geldhoeveelheid in de wereld drastisch te verminderen zodat er een tekort ontstaat waardoor de economie stroever gaat, om meer armoede te veroorzaken, zodat mensen meer in beslag genomen worden door de zorgen om hun eigen leven en daardoor geen tijd/energie/middelen meer hebben om zich te bemoeien met ‘the bigger picture’ zodat de leiders hun gang kunnen gaan zonder dat mensen doorzien wat er werkelijk besloten wordt en zonder het risico te lopen van een breed gedragen protest tegen hun beleid!?
Dat onze rechtspraak er is als dekmantel voor de misdaden van onze leiders, om ons het idee te geven dat er gerechtigheid bestaat in onze samenleving.
Dat fatsoenlijk ogende mensen in werkelijkheid medogenloze monsters zijn, demonen, bezeten van ideeën van macht en wellust zodat de oorlogen waar we in betrokken zijn niet gevoerd worden om de bevoking van die landen te helpen en te bevrijden van onderdrukkers, maar om bepaalde bedrijven toegang te verlenen tot grondstoffen!?
Dat inentingsprojecten van honderden miljoenen euro’s niet bedoeld zijn om de gezondheid van de mensen in arme omstandigheden te dienen. Maar om hun onvruchtbaar te maken en zelfs om ziektes te verspreiden!?
Net zoals dat de producten in de supermarkt er niet zijn voor ons, maar voor de winst, net zoals dat wij er niet zijn om het leven ten volle te genieten en onszelf te ontplooien naar ons optimum, maar dat wij er zijn er om de belangen te dienen van onze leiders die dromen koesteren van rijkdom en macht!?

En zo kunnen we verder gaan, de lijst is eindeloos, niet is wat het lijkt. Overal zijn verborgen agenda’s, manipulaties, corruptie. Zelfs mensen die van goede wil zijn worden als pionnen ingezet, zonder dat ze het in gaten hebben. Sommige zaken worden mooier voorgesteld dan ze zijn, andere worden juist slechter voorgesteld, hangt er vanaf welke belangen gediend moeten worden.
Onze leiders zijn niet het beste wat de samenleving voortbrengt. Zelfs onze leiders zijn niet wat ze lijken: leiders. Banken, multinationals, regeringen, onderwereld, militairen, deze vijf regeren de wereld. Waarbij we wel moeten bedenken dat de ‘bovenwereld’ ook een onderwereld is, alleen verpakt in een ‘bovenwerelds jasje’.

Wat te doen?!
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com

Terug naar “Overige zaken en Algemene discussie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron