Het Ontwep van Adolf Hitler

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 Dec 2008, 00:05
Contact:

Het Ontwep van Adolf Hitler

Berichtdoor admin1 » 09 Nov 2010, 11:42


Link


hier: de hele tekst

Dus alles dat George W. Bush en Adolf Hitler manifesteerden - en manifesteren - als de ervaring van zichzelf, in de acties die ze ondernemen, in het bijzonder tegen andere mensen als mindbewustzijnsystemen, is precies wat mensen aan het doen zijn in zichzelf naar anderen toe. Hoe? Simpel. Zelf-onoprechtheid en zelf-bedrog. Mensen woekeren voort in het genot en verleiding van zelf-onoprechtheid en zelf-bedrog naar anderen toe. Er is geen mens in deze wereld die absoluut, bruut oprecht is, vanuit het startpunt van eenheid en gelijkheid met een ander mens. Er zijn geheimen. Er zijn verborgen agenda's. Gedachten, emoties, gevoelens worden onderdrukt in de aanwezigheid van andere mensen.


Mensen zeggen: 'Ik ben geen moordenaar'.

Dat ben je wel.
Dat ben je in momenten van zelf-onoprechtheid en zelf-bedrog waarin je jezelf doodt en vermoordt als leven in eenheid en gelijkheid.


Ik stel voor dat je Adolf Hitler in en als jou plaatst, en zelfvergeving toepast. Pas zelfvergeving toe voor het van jezelf accepteren en toestaan van het vermoorden van al die mensen, het doden van al die mensen.

Terug naar “Het Ontwerp van”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron