Welkom op het Desteni Forum

Vind hier de regels die gelden voor iedereen.
Gesloten
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE

Welkom op het Desteni Forum

Bericht door Reginald »

Je bent hier op het Nederlandse Desteni Forum. Hier delen we onze ervaringen, inzichten en zelfvergeving met betrekking tot ons proces, de wereld en het bestaan met elkaar. We delen onszelf en spreken elkaar aan op over het hoofd geziene of opzettelijke zelf-onoprechtheid met als doel te groeien als 'wie wij zijn' als en in dit Bestaan. Waar dit forum uitdrukkelijk niet voor is, is om elkaars zelf-oneerlijkheid en opinies in stand te houden. We zijn hierdoor niet tolerant of respectvol in de gebruikelijke zin van het woord.

Voel je vrij om vragen te stellen over de dingen die je niet begrijpt - als het Desteni materiaal nieuw voor je is, roept het vele vragen op natuurlijk. Bovendien is er nog maar een klein deel van het materiaal vertaald en zal het al vertaalde niet al je vragen kunnen beantwoorden.

Er wordt wel van je verwacht dat je de artikelen op de Nederlandstalige Desteni website aandachtig leest en bestudeert. Op de Engelstalige site zijn nog heel veel meer artikelen en informatie te lezen, het vertalen van al die artikelen neemt tijd in beslag.

Het forum heeft een zoek functie, die je kunt gebruiken om te zoeken op trefwoorden. We willen je vragen om naast het materiaal ook het forum allereerst te onderzoeken, voordat je vragen stelt.

Desteni, het beeldmateriaal en de artikelen zijn er om inzicht en overzicht te geven wat er in deze wereld op bewust, sub-bewust en onbewust niveau geleefd wordt in het bestaan. Alle informatie is bedoeld als gereedschap en ondersteuning om jou als 'wie jij bent als leven' te assisteren en te ondersteunen. Zelf-oprechtheid en de praktische toepassing van kennis en informatie wordt van één ieder verwacht wanneer er besloten wordt om gebruik te maken van dit forum.

Er zijn een aantal zaken die wij hier absoluut niet accepteren. Afhankelijk van eventuele voorvallen, zullen we eerst waarschuwen of direct overgaan op ontzegging van verdere deelname. Wees hier op attent wanneer je een reactie of een post plaatst. De zaken die wij absoluut niet accepteren zijn:

1. Opzettelijk mensen om de tuin leiden.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan, opzettelijke leugens, de gespleten tong (jezelf anders voordoen dan je werkelijk bent en/of leeft) of men op een dusdanige manier te proberen te manipuleren voor je eigen gewin.

2. Lastig vallen van personen via het forum of via andere wegen.
Wanneer wij erop geattendeerd worden dat iemand lastig gevallen wordt, via social media of andere wegen, zal dit leiden tot een directe ontzegging van het gebruik van dit forum. Dit forum is bedoeld als een veilige omgeving voor hen die aan zichzelf werken en zich houden aan de gestelde voorschriften, één ieder die hier opzettelijk misbruik van maakt zal zonder pardon verwijderd worden en hierbij ook de berichten.

3. Herhaaldelijk in discussie gaan zonder jezelf te evalueren.
Dit forum is niet bedoeld om continue discussies aan te gaan op punten waarin jijzelf niet hebt onderzocht, of de antwoorden van de mede-gebruikers van dit forum in de wind te slaan. Wanneer wij merken dat er sprake is van onwil zullen we overgaan tot ontzegging van deelname.

4. Spam
Wij staan geen veelvuldige referenties toe naar een eigen site or een andere sites met als doel deze site te promoten. Tevens staan we ook geen verwijzingen naar deze sites toe in het onderschrift. Wat wel toegestaan is om je eigen site, waarvan jij de auteur bent, te vermelden in je profiel.

Ben je er klaar voor om jezelf onder ogen te zien? Wees dan welkom op ons forum!
Gesloten

Terug naar “Nederlands Desteni Forum”