Zullen er nog banken zijn?

Hier kun je al velen vragen rondom het Gelijkheids-Geldsysteem vinden. Staat er iets niet bij stel je vraag in het forum hieronder.
Gebruikersavatar
Reginald
Berichten: 176
Lid geworden op: 04 feb 2009, 00:56
DIP: Ja
Locatie: HERE
Contacteer:

Zullen er nog banken zijn?

Bericht door Reginald »

Het klinkt aannemelijk dat geld en bankzaken 2 zaken zijn die samengaan, maar in een Gelijkheids Geld Systeem zal dat dat anders zijn. De bank zal de dienstverlener zijn, 1 die controle uitvoert op al het geld verkeer. Winst als een drijfveer of een reden is niet meer nodig binnen een systeem zoals het Gelijkheids Geld Systeem. Daarom zal het bankwezen niet langer bestaan zoals we dat nu kennen en zal de functie van bankgebouwen moeten worden herzien. Om effectief gebruik te kunnen maken van de leegstaande bankgebouwen zouden deze gebruikt kunnen worden als buurthuizen, waar mensen elkaar ondersteunen en samenwerken om een zo effectief mogelijke buurt te co-creëren.
Omdat geld niet zozeer een bezit zal zijn, want het enige bezit wat er zal zijn is leven, dat maakt dat geld en Gelijkheids Geld enkel en alleen deel zal zijn van een logistiek systeem dat wordt gebruikt om middelen toe te wijzen op een individuele en wereldwijde schaal.
Neem deel aan onze beweging, om te leren wat het betekent om echt vrij te zijn, vrij van de stem in je hoofd die in jou is geprogrammeerd om een goede consumeristische slaaf te zijn. Je zult zien, wanneer je vrij bent van de stem in je hoofd, dat er een andere stem is die je totaal over het hoofd hebt gezien, de stem van het leven.
Het is nu tijd om bij Desteni opnieuw een connectie en een inter connectie met het leven aan te gaan om werkelijk 1 en gelijk als het leven te worden.

Auteur: Sylvia Gerssen

Plaats reactie

Terug naar “Veel Gestelde Vragen”