Basisinkomen als tussenstap naar Gelijkheids Geld

Het Nederlandse forum voor elk topic dat te maken heeft met het Equal Money System ofwel het Gelijkheids-Geldsysteem
Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contacteer:

Basisinkomen als tussenstap naar Gelijkheids Geld

Berichtdoor Martijn » 07 nov 2011, 10:52

In Nederland ligt er het wetsvoorstel om mensen voor hun verpleging/verzorging te laten betalen met de waarde van hun woning.

De waarde van de woning wordt gebruikt voor het fysieke lichaam, wat in de eerste plaats onze woning is. Zijn wij de bewoner van ons lichaam met alle verantwoordelijkheid die erbij komt kijken? Het lichaam is van de natuur, van de aarde, het is onderdeel van de lucht , het water, de natuurlijke elementen. Wij zelf zijn niet van de natuur, wij zijn van de mind, het illusionaire ding wat gedachten (informatie) en gevoelens en emoties (energetische verschijnselen) produceert, die niet in overeenstemming zijn met de natuur, de aarde. Als we onze handelingen laten bepalen door de mind dan schaden we de fysieke wereld: ons lichaam, de natuur, de wateren, de atmosfeer, de aarde. We creëren dingen die los staan van wat hier leeft.
Uit het Desteni onderzoek is gebleken dat we al 11 (elf!) keer eerder in dit stadium, onze planeet op het randje van de totale vernietiging, geweest zijn met z'n allen, en elke keer hebben we het verknalt. Nooit eerder hebben we het gedaan zoals nu: met een groep zoals Desteni, dus ... zal het ons lukken deze keer? Anders moet de hele geschiedenis zich opnieuw vanaf het begin ontvouwen, miljarden jaren, totdat we weer op dit punt zijn.
Je ziet: er staat veel op het spel: zal het ons lukken om onszelf in dit leven te herscheppen tot een groep die leeft in eenheid met en gelijk aan de fysieke wereld....
Dus, stop de mind: laat je niet bepalen/leiden door de stem in het hoofd, door de gevoelens en emoties, maar adem, en bedenk met gezond verstand wat het beste voor allen/alles is en doe dat. De stem in het hoofd heeft ons de huidige technologie gebracht, laten we die nu inzetten niet voor de verdere ontwikkeling van de technologie als doel op zich, maar voor wat het beste is voor allen: het stoppen van de angst om geen/te weinig geld te hebben waarvanuit we de fysieke wereld plunderen, onze eigen lichamen uitputten en alles wat de aarde te bieden heeft in snel tempo verbruiken, tot alles vergiftigd is met schadelijk afval. Zodat we elkaar onderling uitmoorden voor de laatste voedselvoorraden, voor het laatste drinkbare water.
We kunnen met de huidige technologie een systeem creëren wat het beste voor allen is: het basis inkomen, waarbij we de technologische infrastructuur van de banken en overheden inzetten om iedereen die geen werk heeft van geld voorzien op, zodat niemand zichzelf of de natuur geweld hoeft aan te doen om te overleven. Vanuit de rust die dat geeft in de mensheid kunnen we dan toewerken naar het Gelijkheids Geld Systeem (Equal money System) wat nog weer geavanceerder is in die zin dat we onszelf de gelegenheid geven verder in overeenstemming te komen met het leven op aarde.
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com

Terug naar “Gelijkheids-Geldsysteem”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron