gedwongen huisuitzetting

Het Nederlandse forum voor elk topic dat te maken heeft met het Equal Money System ofwel het Gelijkheids-Geldsysteem
Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 980
Lid geworden op: 09 mar 2009, 17:01
Locatie: Valthermond
Contacteer:

gedwongen huisuitzetting

Berichtdoor Martijn » 16 dec 2011, 12:17

Vanochtend op de radio hoorde ik er weer over. In dit geval werd besproken hoe mensen benadeeld waren door handelaren die onderling hadden afgesproken lage biedingen te doen op de veiling . Deze mesen hadden er blijkbaar geen problemen mee nog eens te profiteren van mensen hun ellende! Nu werden er maatregelen genomen die dit enig zins moesten voorkomen.
Het gekste van het gesprek was dat geen van beide sprekers de gedwongen huisverkoop op zichzelf ter discussie stelden. Een huis is een primaire levensbehoefte om je te beschermen tegen weersinvloeden. En zo zien we dat we in onze 'samenleving' geldkwesties belangrijker hebben gemaakt dan het leven zelf.
Je ziet dat ook in het groot in de wereld: er is voldoende voedsel en toch sterven er mensen van de honger. Het voedsel gaat daarheen waar het geld is i.p.v. waar de honger is. Dood door schuld, kunnen we dit noemen. Degenen die er wat aan zouden kunnen veranderen die doen dat niet, dat is dus misdadig. We hebben in feite te maken met een criminele organisatie die de menselijke samenleving bestuurt en willen we zelf in leven blijven dan zijn we gedwongen medeplichtig te zijn in deze organisatie. Het verschilt in wezen niet van de maffia. Sterker nog, als we zien om welke aantallen mensen het gaat die we laten verhongeren en dood gaan aan voorkoombare/geneesbare ziektes/uitputting door werk, dat zijn vele miljoenen mensen zoals jij en ik per jaar, dan kunnen we stellen dat de holocaust nooit is opgehouden, ja zich zelfs heeft uitgebreid. Alleen hebben we nu geen concentratiekampen meer maar 'concentratiegebieden' waar de mensen de nodige middelen van bestaan worden onthouden en tot arbeid zijn gedwongen tot de dood erop volgt.
Blijkbaar hebben we als mensheid niets geleerd van de tweede wereldoorlog. Je zou toch verwachten dat na zulke verschrikkingen als de twee wereldoorlogen de mensheid tot bezinning zou zijn gekomen en met elkaar zou hebben gezorgd dat we voortaan samen zouden werken in eenheid en gelijkheid, dat we ons in zouden hebben gezet om ervoor te zorgen dat we leven de centrale plaats in het bestaan zouden geven, omdat dat het fundament is van alle bestaan. Maar nee de mensheid moest zonodig weer allerlei zelfbedachte belangen op leven voor laten gaan. En zo kan het gebeuren dat een mens sterft van de honger in een winkelstraat vol voedsel.

Het Gelijkheids Geld Systeem wat we voor ogen hebben is feitelijk de oplossing waar we als mensheid naar hunkeren, geen onnodig lijden meer doordat het leven veronachtzaamd wordt, maar alles erop gericht dat al wat leeft kan gedijen.
Bezoek mij op Facebook: www.MartijndeGraaf1001.facebook.com

Terug naar “Gelijkheids-Geldsysteem”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron