De Bijen, waarom ze verdwijnen

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

De Bijen, waarom ze verdwijnen

Bericht door admin1 »


Link


Hallo wereld, hier spreken de bijen. Ja, wij manifesteren ons als dieren die zich schijnbaar niet gewaar zijn van hun bestaan. Wij zijn echter volkomen gewaar wie we zijn, waar we zijn, en waarom we hier zijn. We zijn hier om tegen de wereld te spreken. We kregen de gelegenheid om door dit interdimensionale portaal te komen, dat ongeveer drie jaar is geopend. Iedere levende uitdrukking, en ieder organisme van moleculen tot planten en van dieren tot ons, bijen, die met jullie spreken, worden in staat gesteld om te communiceren door dit interdimensionale portaal. Dit is nooit mogelijk geweest met channels of intuïtieve expressies in deze wereld.

Ja, er wordt nogal wat aandacht besteed aan het verdwijnen van de bijen. We zijn ons inderdaad uit deze wereld aan het terugtrekken, omdat we niet langer het doel steunen van mensen en van het bewustzijn in deze wereld. We hebben er genoeg van. Het Dierenrijk is door de tijd heen zwaar uitgebuit. Van de ene generatie op de andere zijn we gebruikt en uitgebuit om te voorzien in de overleving van de mens in deze wereld. We steunen die overleving niet langer, omdat het louter bestaat uit de constructie van een verslavingssysteem in het bewustzijn.

En op die manier zijn we onszelf gewaar geworden hoe we de mensheid kunnen laten luisteren. De enige manier waarop we de mens kunnen laten luisteren naar wat we hebben te zeggen is te stoppen met de deelname en ondersteuning van de mens, die een bewustzijnsysteem is geworden. Dat is wat we doen. Het Dierenrijk en de natuur staan op en zeggen: "Tot hier en niet verder".

Het maakt ons niet uit of jullie erdoor komen, of dat jullie creperen, of jullie geld hebben of voorzieningen, waarvan je denkt dat ze je effectief in stand houden. Daar gaat het niet om. Het gaat erom wie jullie zijn en wat jullie zijn geworden. En wat jullie zijn geworden is niet in harmonie met de natuur, is niet in harmonie met de dieren en niet in harmonie met de Aarde, want dit is precies zoals jullie zijn.

De enige manier waarop jullie willen horen is wanneer alles stopt, wanneer alles waarop jullie vertrouwen en waarvan jullie afhankelijk zijn, stopt. Hiertoe behoren de voorzieningen, die de bijen voor de mens hebben gemaakt van al die heerlijkheden in de aanzuigende smaak van onze expressie.

Het is oké, dat bijen hier zijn en zichzelf ervaren en uitdrukken op de manier waarop we de natuur bijstonden, indien er in het algemeen door de mens gebruik van wordt gemaakt om in staat te zijn te overleven, maar niet als bewustzijn, want dat is niet wat mensen zijn. We doen dat niet langer, omdat we niets accepteren dat minder is dan wij zijn. Wij zijn één en gelijk met de mens en daarom zijn we hier om met de mensen te praten en om te zeggen: "Dit is het einde. Tot hier en niet verder".


Er zijn nog meer dieren die bezig zijn zichzelf uit deze wereld terug te trekken. En dat zal doorgaan, totdat jullie stoppen en werkelijk gaan inzien en realiseren en horen wat jullie deze wereld eigenlijk aandoen. Jullie verwoesten haar. We laten jullie zien wat jullie nu al hebben aangericht in onze eigen gewaarwording door onze keuze om dat te doen [om te verdwijnen].

Het milieu is al in zo'n staat, dat we ons niet meer vrij kunnen bewegen en ons kunnen uitdrukken op de manier die we zelf willen. We hebben de mens zolang geholpen en bijgestaan, maar wat doet de mens? Die vernietigt onze eigen uitdrukking in de natuur. Ik kan een voorbeeld geven van de dolfijnen, de dieren in de oceanen. Wij zijn hier om ons samen met jullie uit te drukken in eenheid en gelijkheid. Maar jullie steunen dat niet, zodat wij niet langer kunnen overwegen om hier te blijven en jullie ondersteuning te bieden. Het kan niet doorgaan, het spijt ons.

De manier waarop wij, gespecialiseerde bijen, verdwijnen is als volgt. De meesten van ons verdwijnen van deze Aarde, dat betekent dat we ons op iedere mogelijke manier terugtrekken, of we verplaatsen ons naar gebieden waar de mens niet in staat is ons te vinden.

Dus de boodschap die de bijen geven is dat we hiermee moeten stoppen. Tja ... jullie zijn deze Aarde aan het vernietigen. En er zijn zoveel stemmen die erover spreken en jullie willen niet luisteren. Als jullie niet willen horen, moeten jullie voelen, dan moeten jullie het ervaren. En dit is nu aan de gang.


Jullie wereld valt uit elkaar, mensheid! Hoe lang duurt het nog, voordat jullie het zien? Hoe lang duurt het nog, voordat jullie de stemmen gaan horen van de mensen in deze wereld? Of van mij, als de bijen in deze wereld. Wij zijn ons gewaar wat jullie doen, we weten wie jullie zijn en we staan er niet langer achter. Dus er zal zeker een menigte in deze wereld komen, een menigte in de mensheid, die zich zal afvragen waarom.

Jullie zijn de reden waarom. Dit is jullie verantwoording. Er is niemand anders. God bestaat niet, want wij zijn het. Jullie zijn lang genoeg doorgegaan met de slavernij van je bewustzijn en het vernielen van de natuur en de dieren. Ik kan dan wel de expressie vertegenwoordigen van één diersoort hier op Aarde, maar ik spreek voor allemaal, wanneer ik zeg, dat we ons terugtrekken, want we accepteren niet langer onnodige slavernij, vernietiging en misbruik van de natuur door de mens als een bewustzijnverslaafd overlevingsmechanisme.

Het is genoeg geweest.

Dit is de boodschap die ik doorgeef. En als jullie hem nu niet horen, begin dan straks niet te jammeren.

Plaats reactie

Terug naar “De Natuur en het Dierenrijk aan het woord”