Deelname in Realiteit is Nooit een Observatie

Plaats reactie
admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Deelname in Realiteit is Nooit een Observatie

Bericht door admin1 »

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Re: Deelname in Realiteit is Nooit een Observatie

Bericht door admin1 »

1. De Kern Boodschap van Desteni
Dus wat is de Beslissing?

-Goed, ehm.. Het punt waar we naar kijken is het besluit dat ik moet maken voor mijzelf. Een beslissing die ik nog nooit gemaakt heb en dat is het werkelijk Staan voor iets.

Dus de 'Beslissing' = 'Waar ga jij in Deelnemen'?
Want tot nu ben je alleen een 'Waarnemer'.
En tot op zekere hoogte heb je wel 'Deelgenomen' in jouw 'Observaties', maar dat is Nooit 'Echt' geweest, want een 'Observatie' is een Schijnwerkelijkheid. 'Deelnemen' in een 'Observatie', is een 'Poging' om de Observatie 'Echt' te maken - Wat nooit kan.

-Bedoel je dat de observatie gedachten zijn of...

'Observatie' is 'Alles dat jij 'Gelooft'.
Dat zijn Gedachten.
Dat zijn al je Herinneringen.
Alle dingen waar jij een 'Structureel Ontwerp' aan hebt gegeven, als een beschrijving van 'jouw wereld', is een 'Observatie'. Want het heeft "Alleen" betrekking op jou en niet op iedereen. En daarom is het slechts een 'Observatie'. Het is niet de 'Realiteit', omdat de 'Werkelijkheid' 'Iedereen' inhoudt of niet?
Dat is onbetwistbaar.

Tot op heden heb je enkel 'Deelgenomen' in je 'Observaties'. Dat betekent dat je hele Bestaan geen - 'Werkelijkheid' – is. En dat wanneer je 'dood' gaat... Wat gebeurt er? Je sterft als een 'Observatie'- 'Gelijk en Één'- wat word je?
'Klaarblijkelijk'
Niets.
Omdat niets 'Dat Je Gedaan Hebt' ooit 'Echt' was.

Dus jouw 'Beslissing' is heel simpel gezegd: Of je gaat deelnemen in 'het Echt':
Wat betekent dat je in jouw Werkelijkheid "Ieder Ander" moet 'Includeren'. Want dat is 'Echt', zij bestaan 'Allemaal’.
Of ga je 'Alleen' Deelnemen in je 'Observatie', wat 'Eigenbelang' is. Wat betekent dat jij de "Rente" gaat betalen. Wat net als ons 'Geld Systeem' is. Ik bedoel, kijk maar eens, "De Opbrengst" verorbert de Werkelijkheid.
Dat is eigenlijk de 'Beslissing' die iedereen zal gaan maken. Dit 'Besluit' is Precies 'Hetzelfde' voor Elk-En-Ieder-Wezen in het Bestaan.

Allereerst, moet je... Uiteraard 'Op De Hoogte' zijn dat als je kijkt in jouw 'Observatie'- ben jij je niet 'Bewust' van 'Iedereen'.
Dat is een 'Probleem'. En daarom kun je geen 'Mening' hebben, noch enige vorm van 'Kennis' die je kunt 'Vertrouwen'. Omdat:
Je bent je niet 'Bewust' van Iemand anders.
Je bent alleen 'op de hoogte' van jouw 'Observeerbare' 'Ervaring'.
En 'dat' is Niet-eens 'Echt', want het is 'Voorgeprogrammeerd', zodat je een 'Functionele-Manier' hebt om je te kunnen 'Identificeren' met jouw 'Waarneming' - in een vorm van 'Informatieve Kennis', die jij dan 'Ik' noemt.
Wat betekent: 'die hele 'Jij' is Niet 'Echt'.

Is dat te begrijpen?
- Ja

Hoe kan iemand zichzelf dan "Herboren" laten worden om 'Echt' te zijn als een 'Echte - Deelnemer' in het Bestaan?
Wat is de 'Gelijkheid' waar wij over spreken? Wij praten niet over 'Observatie'; wij nemen 'Observatie' simpelweg 'niet in overweging', wij praten over 'Echte' 'Deelname' waar 'Alles' een 'Deel' is van een 'Enkelvoudige' Oplossing.
Dat is 'Éénheid'
En 'Gelijkheid'
De 'Kwaliteit' van 'Deelname' voor Alles is dat 'Iedereen' het 'Beste Voor Heeft' met Alles.
En dat houdt de 'Kwaliteit' in van 'Gelijkheid'.

En Vanzelfsprekend als iemand de wiskunde daarvoor opmaakt, betekent dat dat de 'Enige' plaats waar Iedereen juiste 'Kwaliteit' heeft in 'Gelijkheid' is waar iedereen 'Deelneemt' als 'Gelijken'.
En 'Daarin' kun je niet 'Gelijk' zijn zolang je een 'Waarnemer' bent. Want als een 'Observator' Ben je niet 'Echt'. En als 'Deelnemer' ben je niet 'Competent', dus moet je gaan leren 'Hoe je Deelneemt'.
Je gaat niet zomaar Deelnemen en Opeens 'Alles Weten' wat 'Echt' is in 'Werkelijkheid' - dat zal een 'Proces' zijn.
En dat is het 'Proces' waar we het over hebben.
Is dat te begrijpen?
- Ja


Dat is 'Desteni' in een 'notendop'.
admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Re: Deelname in Realiteit is Nooit een Observatie

Bericht door admin1 »

2. Een Besluit voor de Realiteit
Dus... Om een 'Reden' te 'proberen' te 'vinden' om een 'Besluit' te 'Maken', is al een 'Observatie'. Het is al on-'Echt'. Het is 'Onmogelijk' dus om een 'Reden te Vinden'.
Een 'Besluit' is Geen 'Reden'.
Een 'Besluit' is een 'Besef' van de 'Context' van wat 'Werkelijkheid' is en 'Wat Schijnwerkelijkheid is'.
Dat heb ik net uitgelegd.
- Ja

Dan de 'Context' van, vanzelfsprekend, ”’Waar' jij jezelf 'Plaatst' daarin":
Is simpelweg
Een 'Zelf-Oprecht' 'Besluit' - Je kunt het of 'Doen' of je kunt het Niet ‘Doen’.
Besef dat de 'Werkelijkheid' je 'Ondersteunt' door 'Dat' van jou dat 'Echt' is –
Wat Niet je 'Denken' is.
Het is niet je 'Observatie'
Het is je 'Fysiek' -
'waarin' en 'waarmee' je Geen 'Communicatie' hebt momenteel. De enige 'Communicatie' die je kunt hebben momenteel, of hebt 'met' je 'Fysiek' is 'Pijn'.
Het is een 'Signalerings'-'Systeem' dat 'Aanduidt' aan jou
'Pijn' of 'Onprettigheid', dat jou 'Aangeeft': Je moet kijken naar 'Deelname'.
En die pijn is niet wat je 'Observeert', het is F*cking 'Echt'. De 'Onaangenaamheid' is Niet 'Iets' dat je 'Waarneemt', het 'Overweldigt' je.
De 'Resonantie' is niet 'Iets' dat 'Je observeert'.
Het 'Gebeurt' met je...
Het is 'Echt'.
Maar wat jij dan 'ervaart', is iets dat je geen 'Richting kunt geven': omdat het 'Macht' heeft 'over' jou.
Dat is 'Echt'.

Daarom is het dat wij gebruik maken 'Van datgene dat 'Echt' is' om ieder daarmee te 'Assisteren'.
Dan vanzelfsprekend, 'Hoe' 'Onderdruk' je het?'
Je observeert het...
Je maakt een 'Waarde'-Oordeel erover.
En dat 'Herhaal je' zodat je eindigt in 'Observatie'-Modus en dan Nooit actie onderneemt. Dus nu wordt het 'Erger', met Elke cyclus. En dit is al 'Miljoenen' jaren aan de gang.
Dus.. Terug naar wat? Het 'Besluit'.

Ik bedoel: Neem eens een kijkje in dat Fascinerende gebeuren. De Wereld 'Bestaat' uit 'Systemen', 'Systemen' die de 'Interactie' van Mensen 'Managen'.
Die systemen Zijn 'echt'.
Zij hebben een 'Effect' 'Op' jou en hebben 'Macht' 'Over' jou. Zij zijn 'Echt' omdat jij 'Volgens' hen 'Handelt', in 'Deelname', het is geen 'Waarneming'.
Daar heb jij geen 'Keus' in.
De Vraag is dan 'Is dit systeem'- Of: 'Zijn deze systemen' die 'Bestaan' de Relaties in deze wereld aan het 'Managen' tussen de Levende 'Wezens' op deze Planeet - zijn zij de 'Relaties' aan 't 'Managen' tussen Mensen op een manier die 'Gelijk is voor Alles' en 'Het Beste is voor Alles'. Dat doen ze niet.

Dus.. Onze 'Participatie' is dan, in deze 'Systemen' is om ze te 'Veranderen' Naar 'Gelijkheid' en 'Éénheid'. Dat kun je niet doen als een 'Observatie' of door het gebruik van 'Kennis' of iets anders dan Het 'Werkelijk' moeten 'Deelnemen' aan hen.
De 'Desteni Boerderij' is simpelweg de Plek waar wij 'Deelnemers' 'Trainen' om terug te gaan in het 'Systeem' en te Beginnen om Het 'Sturende Beginsel' te zijn van de systemen, en 'Gezond Verstand' te brengen naar de 'Realiteit' zodat we eindigen met, in deze fase over een hele-lange periode van tijd, eindigen we in 'Realiteit'. Waar Kinderen in 'Geboren' kunnen worden, en voor 'gezorgd' kan worden. Dat is slechts één simpel punt.

Nou moet ieder Besluiten of Zij willen 'Deelnemen' in zoiets als dat. De 'Context' daarvan is natuurlijk 'Waar' en 'Hoe'. Daarin moet je natuurlijk kijken naar je 'Effectiviteit' en 'Potentie' als 'Deelnemer':
'Hoe ver' zal je gaan?
'Hoe ver 'Wil' je gaan?'
Wat je 'Zelf-Bereidheid' is om deze 'Realiteit' 'Op Orde' te krijgen.

Wat is het 'Punt' van een 'Overeenkomt' daarin? Alleen 'één ding':
De Mens heeft een 'Eigenaardige' 'Toestand' die - 'Echt' – is: de Mens heeft 'regelmatig' Seks nodig.
De 'Overeenkomst' is er om dat te 'Bevredigen', die Bepaalde 'Echte Werkelijkheid' - zonder in een 'Waanidee' erdoor te raken. Zodat zij kunnen beginnen aan de andere rotzooi. Waar er 'veel' van is. Waar we in moeten 'Deelnemen', en deze 'Realiteit' 'In orde' maken.
Dus, daarin 'Plaats' je jezelf simpelweg in een 'Overeenkomst', waar jij je 'Focus' legt om het 'Seks-Gedeelte' 'Voldoende' 'Effectief' te 'Krijgen'. Zodat je niet in de 'Waarnemer'-Modus hoeft te gaan om te 'zoeken' naar een ander 'Punt' waar jij gelooft dat je 'Beter' kan krijgen. Zolang die 'Observatie' bestaat is jouw 'Overeenkomst' Niet 'Echt'.
Zo simpel zit het in elkaar.
En daarin is de 'Overeenkomst' tussen Wezens om 'Zelf-Oprecht' te zijn.

En Stel 'Het werkt', dat betekent 'Ik ben Tevreden'. Of 'Ik ben Niet Tevreden'. En als iemand niet tot 'Voldoening' kan komen dan zal simpelweg de 'Overeenkomst' Niet moeten 'Bestaan'.

En slechts op dat ene 'punt' zullen alle 'Overeenkomsten' 'Gemanaged' worden. Niets anders is 'Relevant'. Want dat enkele punt zal of: 'Veroorzaken' om in de 'Observatie'-Modus om te 'kijken' naar een ander 'alternatief' – of: je zult 'Tevreden' zijn. Wat betekent dat je jezelf kan focussen op de dingen die je moet doen.
'Praktisch' en 'Met Gezond Verstand'.
Begrijp je?
- Ja

En daarom wordt de 'Beslissing' 'Simplistisch'. Vele 'Overeenkomsten' zullen begonnen worden maar geen 'Stand' houden. Want.. Wanneer 'Zelf-Oprechtheid' is 'Bereikt' - ik bedoel, De 'Beslissing' zal worden 'Ja, wij lopen' of 'Nee, We lopen niet' - als dat zich 'Zelf-Oprecht' niet laat zien zal de 'Overeenkomst' in 'Oorlog' eindigen. Omdat... Wat er zal zijn is... 'Oorlog', een gevecht om... 'Dominantie'.
Wat zou het 'punt' zijn? Het 'punt' is simplistisch het 'proberen' te 'Veranderen' Van het 'Fysieke'.
Je kunt het 'Fysieke' niet veranderen.
Je hebt het al 'Gecreëerd'.
Je moet nu 'Vertrouwen' dat het 'Fysieke' weet wat het doet. Want waarom zou 't je 'Toegelaten' hebben om Hier te komen en schijnbaar 'te F*cken met Realiteit' middels 'Observatie'?
Heb je echt lopen 'F*cken met de Realiteit' of ben je 'Gef*cked'?
Je hebt niet werkelijk lopen 'F*cken met de Realiteit'.
Jij bent 'Echt' 'F*cked' in 'Realiteit'.
De Realiteit is veel meer dan kan worden 'Geobserveerd'. De Realiteit heeft alleen Zekere Voor de hand liggende 'Grondbeginselen'. Deze 'Beginselen' zijn: Wil je een 'Deel' zijn van de 'Realiteit' dan zal je 'Alle Gedeelten' van de 'Realiteit' in 'Zelf-Oprechtheid' moeten 'Realiseren'.

En als je de 'Mogelijkheid' wilt om te kunnen 'Observeren' terwijl je 'Deelneemt' dan zal je 'Observatie' niet in 'Conflict' moeten zijn met je 'Deelneming'. Dat betekent 'Gelijkheid'.
En die 'Gelijkheid' zou moeten omvatten: Principieel 'Alles van het Bestaan'. Niet alleen jouw 'observeerbare' Huidige 'Werkelijkheid'.
En het 'Principe' is Heel 'Simpel' dat 'Overal is Hier' en dat betekent:
'Wie jij bent 'Hier' in jouw 'Klaarblijkelijke' 'Beperkte-Werkelijkheid' Bepaalt 'Wie jij bent' in 'Alle-Gedeelten' van het bestaan. En 'Al' jouw 'Deelname'. Daarom, als je Niet 'Consistent' bent In Elke-'Hier' 'In Beschouwing nemende' ' Alle Delen' van De 'Werkelijkheid' = Kun je niet te 'Vertrouwen' zijn en daarom... Zal je niet 'Toegestaan' worden Om Terug te keren naar de Realiteit.
Je zult in de 'Waan' blijven.
Begrijp je dat?
- Ja
admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Re: Deelname in Realiteit is Nooit een Observatie

Bericht door admin1 »

3. Zelf-Oprechtheid
Nu.. Het meeste 'moeilijke' is simpelweg 'De Beslissing'. Omdat de 'Beslissing' 'Zelf-Oprechtheid' vereist. En wat fascinerend is, is dat...
Als één kijkt naar zijn 'Bestaan' als iets dat 'Onderverdeeld' is in stukken 'Tijd' en je neemt deze 'Tijd' in het 'Praktische-Deelname' gedeelte daarvan wat 'Ademen' is - Dan bestaat jouw 'Bestaan' uit een bepaalde hoeveelheid 'Ademhalingen'.

En dit 'Ademen' van-jou als-'Werkelijk' wil je tijdens je 'Deelneming' 'Consistent' hebben, zodat je jezelf kunt 'Vertrouwen'. En jij je kunt Focussen op datgene wat je Hier moet 'Doen'. En om je 'Vaardigheden' 'Voldoende' te Ontwikkelen Zodat je echt... Kunt 'voortbrengen'... Een 'Systeem' van 'Gelijkheid voor Alles'.

Als je ondervindt dat deze 'Ademhalingen' niet 'Consistent' en 'Praktisch' zijn, en je 'Beïnvloed' bent door je 'Observatie': uiteraard zijn er hulpmiddelen zoals 'Zelf-Vergeving'. Zoals… 'Zelf-Eerlijkheid' en 'Gezond Verstand' en uiteraard 'Ondersteuning' van anderen.
Om te komen... en 't 'Los Te Laten' van je 'Waanzin' En terug te keren in de 'Realiteit'. Dat is het 'Deelnemen'-Hier.
In deze 'Context'... Is Ieder één 'Alleen'

Niemand... Kan.. Op geen enkele-wijze voor jou 'Beslissen' wat jouw 'Deelname' moet zijn. Want op het einde van de dag is 'Het Ontwerp' van de 'Realiteit' zo neergezet Dat Alle 'Waanzinnigen' elk een 'Gelijke'-Mogelijkheid heeft Om zichzelf 'In Te Lossen' door 'Deelname'. En zij zullen dat 'Alleen' moeten doen zonder hulp Anders kunnen zij 'Nooit' 'Werkelijk' Zijn.
Begrijp je dat?
- Ja

Erg 'Simplistisch'. Dat is nu de Totale-Evolutie over... 'Hoe Lang'... Dat we onszelf hier vinden... En 'Trachten' 'Om Observatie Echt te Maken'. Wat nu 'Fascinerend' hiervan is... Hoe heeft onze 'Geschiedenis' zich Ontplooit?
Onze 'Geschiedenis' heeft zich 'Ontwikkeld' door... Diegenen die 'Hier' zijn en 'Observeren' En dan 'Participeren' in de 'Observatie' en te 'Doen alsof ' door 'het echt te maken'.
Het is als 'op 'Oorlog' gaan. Dat is een 'Observatie'. Dan 'Neem Je Deel' aan je 'Observatie' "Je gaat 'Oorlog voeren'. Velen 'Sterven'.
Je komt terug en het 'Verdwijnt' in de... 'Annalen van de Geschiedenis'. Was het 'Echt'?
Nee, Dat was het niet.
Je hebt 'Deelgenomen' in een 'Observatie'. Je hebt 'Getracht' het 'Echt te maken' maar het was niet 'Bestendig'.

Hetzelfde voor 'Overeenkomsten'. Je 'Observeert' iets. Je vindt iets 'Leuk'. Maar wanneer je 'Deelneemt' is er iets dat niet wil 'Werken'. Nu… Heb je de mogelijkheid om jezelf 'Aan te Passen' of Niet. Het zijn erg simpele dingen. Je kunt niet een 'Observatie' 'Echt' maken. Dat is 'Onmogelijk'.
Want je 'Observatie' zal altijd 'Alleen' gaan over 'Jouw Eigen Angst'. En over 'Jouw Eigen Zelf-Belang'. Het neemt 'Nooit' 'Iedereen' in overweging. En je bent 'Altijd' in een 'Laag van Schalen' wat betekent...
Je bent 'Altijd' 'Hoger' of 'Lager' dan 'Iemand' volgens jouw Waarneming'. De 'Deelnemer' heeft geen 'Hoger' of 'Lager' omdat... De 'Deelnemer' in 'Gelijkheid' 'Heeft Alles'. Er is geen 'Hoger' of 'Lager'. Er is alleen... Uiteraard het 'Punt' dat: als je 'Nog' Niet 'Alles' bent... Dan zorg daar als de weerga voor.
Is dat te begrijpen?
- Ja

Het is erg 'Simpel'.
Dus... Onze 'Geschiedenis' die geleerd wordt aan onze kinderen is 'Getrachte' 'Observaties' Die in 'Zelf-Interest' In 'Zelf-Belang' 'Getracht' zijn om 'Echt' gemaakt te worden en welke 'Gecontroleerd' is door een... 'Systeem' van 'Waanzin' gebaseerd op 'Schuld'.
Want door Kennelijk Iedereen te 'Observeren' van het 'Hebben' van een 'Fout' Ben je Gemachtigd om 'Blijkbaar' Jezelf in een 'Systeem' te 'Plaatsen' waar je 'Beter' kunt zijn of 'Slechter'.
En Daarin, ben je 'Blijkbaar' aan het 'Evolueren'.
Er neemt Geen 'Evolutie' plaats.
Er is simpel... Slechts 'Waanzin' of 'Realiteit'.

Zij die 'Sterven' in 'Observatie'-Modus Zullen min of meer 'Verminderd' zijn.

Je kunt 'Realiteit' niet 'Bediscussiëren'. De 'Realiteit' houdt 'Alles' in, dus er is Geen 'Discussie'. 'Observatie' kan uiteraard Bediscussieerd' worden, want... Je 'probeert' te 'winnen' en 'probeert' door...' Anderen Op te Leggen' Dat jouw 'Observatie' 'Meer'-'Echt' en 'Meer'-'Waar' is dan die van Iemand anders.
Dat is Niet 'Waar' of 'Waarheid' Of 'Echt' of 'Realiteit':
Alleen simpelweg
'Waanzin'.

Dus wat is 'Echt'... Het 'Punt' van... De 'Beslissing' - zoals in dit specifieke geval? Het is of... Je kunt 'Lopen' Binnen het 'Principe'... Van... 'Deelname' Om manieren te 'Vinden' om een 'Verandering' teweeg te brengen in het 'Systeem' Van 'Waanzin' naar de 'Realiteit die het beste is voor Alles' - En daarin ben je 'Ongelijk' als 'Deelnemers' Omdat je 'Verschillende' 'Niveaus' hebt in 'Ervaring' en in 'Verschillende'-'Velden'. En dat zal 'tijd' nemen om zich te 'Corrigeren'.

En Verder, Zit je in de 'Context' van jouw 'Verleden' en het 'Potentieel' van Jouw 'Toekomst'. Beiden zullen 'een rol spelen'. Afhankelijk of je jouw 'Observaties' 'Waardes' hebt gegeven Of Niet.

Dan is er Uiteraard het 'Gezond Verstand'-'Gedeelte' van 'Waar' iemand het Meest 'Effectief' zal zijn. En of je 'Tevreden' bent met Je Eigen 'Deelname'. Als je Niet Je 'Optimale' 'Deelname' 'Potentieel' 'Bereikt'- 'In Praktijk' en het is daarin duidelijk dat jouw 'Beslissing' 'Veel' 'Moeilijker' is dan 'Haar Besluit', omdat... 'Hier' 'Blijvende' zal je Bepaalde 'Beperkingen' moeten 'Accepteren'. En als je terug gaat zal je veel meer 'Verantwoordelijkheid' hebben. Jij moet 'Besluiten' of je kunt 'Leven', met welk besluit jij 'Praktisch' kan Leven. Jij hebt daar 'Geen Zeggen' in, omdat... Niets dat 'jij zegt' kan doen 'Veranderen'.
- Ja

De 'Resonantie' zal het simpelweg 'Overnemen'. Dat is 'Simpelweg' het verhaal.
- Ok
Begrijp je dat?
- Ja

En daarin moet je 'Actie ondernemen', omdat... Hoe Langer je 'Wacht', Des te 'Langer' het 'Duurt'. En de meer jouw 'Ervaringen' van 'Onprettigheden' gaan 'Escaleren' en je naar een 'Punt' brengen waarin Jij Uiteindelijk' Actie onderneemt' uit 'Woede' Dat je 'Realiteit Verwoest' en je wel zal Moeten 'Voortbewegen'.

Kijk, dat is waarom 'Woede' bestaat. 'Woede' is het 'Hulpmiddel' dat ervoor zorgt Dat je 'Voortbeweegt' wanneer je dat niet 'Wilt'.
Is dat te begrijpen?
Daarom is 'Woede' Valide.
Het is een 'Echte' 'Werkelijke'- Ervaring. Het zorgt ervoor dat je je voort-'Beweegt' als je Niet-'Effectief' bent.
Als je 'Effectief' bent. Ben je 'Tevreden met Jezelf en je zult Nooit 'Boos' worden.
Is dat te begrijpen?
- Ja
Plaats reactie

Terug naar “Lezingen van de Farm”