Werken, Geld en De GeldRevolutie

Hier kun je velen vragen vinden met een antwoord. Blader hier zeker eens doorheen!
Plaats reactie
admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Werken, Geld en De GeldRevolutie

Bericht door admin1 »

Perspectief op Werken:
Ja – we zijn in deze wereld, voor een moment en voor een moment is geld een noodzaak om te overleven in deze wereld. Het is aan het veranderen en zal veranderen – dit is één van, eigenlijk de primaire implementatie om het monetair geld-systeem te veranderen van de wereld.
(Zie Jack zijn artikel: De Macht van Geld – dat nog niet klaar is, maar hij zal hiermee verdergaan met betrekking tot hoe we praktisch zo’n monetair geldsysteem kunnen uitvoeren.)
Daarom – onthoud, het gaat het niet over wat je doet of waar je bent, het gaat over wie je bent, wie je bent in elk moment. Ik hoor je statement, toch, sta jezelf niet toe om gecontroleerd/beïnvloed te zijn door datgene wat huidig bestaat en gemanifesteerd is in deze wereld – onthoud, we zijn allen gelijk verantwoordelijk voor wat er is toegestaan en aanvaard om gemanifesteerd te worden in deze wereld, dus wees voorzichtig om niet te beoordelen wat er gemanifesteerd is in deze wereld.
Ik heb de volgende suggestie:
Als je genoodzaakt bent om deze bepaalde baan te nemen om jezelf te assisteren in termen van geld, is het oké. Maak vrede – en het zal je feitelijk ook assisteren doorheen je eigen individueel proces op manieren die je je niet eens kan voorstellen. Bijvoorbeeld in een situatie zijn waar je feitelijk zal zien wat er bestaat in deze wereld en wat we aanvaard en toegestaan hebben om gemanifesteerd te worden hier. Terwijl je daar werkt – observeer jezelf, observeer reacties, observeer oordelen, observeer weerstanden in jezelf, pas zelfvergeving toe in elk moment tot je helder staat in jezelf. Doe dit voor jou – solliciteer voor de baan ook als een deel van je individueel proces, want daar werken zal je assisteren in en tijdens je proces in termen van wie je bent. Het gaat over wie je bent, Marianne, in elk moment, waar je ook bent of bij wie je ook bent, of wat je ook doet. Want als je nog steeds zo’n afgescheiden manifestatie jou laat controleren/beïnvloeden – is het eigenlijk nog steeds jou aan het controleren en beïnvloeden in afscheiding. Als dit is toegelaten, hoe dan, wanneer de tijd komt, ga je in staat zijn om effectief op te staan en jezelf te sturen in eendert welke en alle situaties of manifestaties in deze wereld terwijl je staat als jij als wie je bent –‘onaantastbaar’.
Ik stel voor dat je solliciteert voor de baan, zoals ik heb uitgelegd, en dat je een vertrekpunt hebt voor het solliciteren van de baan – jou – om jezelf te assisteren en ondersteunen doorheen en in je proces van eenheid en gelijkheid, staan als wie je bent in elk moment, waar je ook bent, met wie je ook bent of wat je ook doet.
Het vertrekpunt is de sleutel, Marianne, het vertrekpunt als jij!
Assisteer en ondersteun ten eerste jezelf Marianne in en doorheen jouw individueel proces en solliciteren voor zo een baan kan je juist effectief assisteren en ondersteunen op zo’n manier. Observeer jezelf tijdens de ervaring, pas zelfvergeving toe in momenten waar gedachten, reacties of oordelen ‘verschijnen’ – wanneer je dat ervaart – en je begrijpt dat dit niet is wie je bent – en zo stap je in elk moment en ga je voort. Tot je in één moment door de deuren van de kliniek stapt en niets beweegt je – Ik ben hier – dit is wie ik ben terwijl ik gelijk en één sta met mij als mezelf!

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Perspectief op: Geld

Bericht door admin1 »

Mijn gevoel is dat alle grondstoffen van de Aarde zouden moeten toebehoren aan de mensen van het land op grond van geboorte.
Het Leven moet de enige waarde zijn dat geld waard is - dus een voldoend bedrag voor allen om zelfexpressie toe te laten – zelfexpressie - op het moment een woord waar we geen flauw idee van hebben van wat het zou kunnen zijn - wanneer ik mensen vraag wat zij zouden doen als er geen geld was, geen overleving en wanneer sociale statussen geen issues meer zijn en al dat overblijft, is jezelf uitdrukken als zelfvervulling - krijg ik stilte.
Geen corportaties.
Geen belastingen.
Geld is niet slecht - wat mensen er in de meeste gevallen mee doen – is dubieus en veroorzaakt wat we ervaren.
Er zal een fascinerende vooruitgang komen in gebeurtenissen die gaan komen die er voor gaat zorgen dat we gaan nadenken over alle zaken van controle en geld - sommige zijn aan het komen zonder dat de scheppers die het probeerden te controleren, beseffen wat we deden.
De globale structurele resonantie volgt fascinerende wegen van correctie en Veno zal er sommigen uitleggen.
Het script is geschreven voor een ervaring die de mensheid zal dwingen om naar het leven te kijken vanuit alle perspectieven - natuur is expressie aan het ophopen/intensifiëren en het gaat heel ruw worden - de mensheid zal moeten opstaan.
Er zijn al een paar mensen die hun stem laten gelden over monetaire verandering - wanneer geplaatst als een permanente vertrouwenswaardige oplossing, staan enkele punten, maar zolang geld dicteert op één of andere manier - zijn we slaven.

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Perspectief op: Verkopen

Bericht door admin1 »

Het grootste deel van mijn leven ben ik een verkoper geweest – het is niet zo gemakkelijk – want er is een presentatie van zelf noodzakelijk om de koper te overtuigen.
Dus keek ik naar producten die de koper zouden ondersteunen—en ik focuste op het verkopen van educatieve producten - want dit assisteert de gebruiker.
Er zouden producten moeten zijn die je in staat bent te verkopen zonder de mensen te doen geloven.
Dat zal je ondersteunen.
Verkopen is cool als in mensen ontmoeten - daarin leer je veel over het leven en de regels van het spel.

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Geldrevolutie

Bericht door admin1 »

1. Stop Armoede en Schuld
Heb je genoeg geld om te leven zonder schrik, of heb je schuld?
Is je geldstatus:
1. Je hebt genoeg maar het is een geheim, of
2. Je hebt schuld omdat je geen alternatief hebt?

Leef je in angst of schrik van oftewel het geld te verliezen waarvoor je hebt gewerkt of om niet in staat te zijn te leven zonder schuld? Wie beslist er de regels van geld en de waarde van geld? Jij! We participeren allemaal in het geldsysteem van de wereld.
Hoe? We participeren door:
1. Stemmen en volmacht (onze macht weggeven aan leiders die een prijskaartje hebben)
2. Toestemming (aanvaarden zonder in vraag te stellen wat voor ellende schuld creëert)
3. Onwetendheid (het probleem negeren zolang ik in staat ben om te overleven)

Realiseer je dit! We hebben onszelf slaven gemaakt van geld! We schiepen een onzichtbare elite die we de schuld geven voor onze slavernij. Kunnen we de Illuminatie de schuld geven? Kunnen we de banken de schuld geven? Kunnen we geld de schuld geven? Nee! Ze doen wat wij toestaan om gedaan te worden door onze passieve toestemming! Kunnen we de wereld veranderen door de regels en waarde van geld te veranderen? Laten we eens kijken!
Wat doen mensen en corporaties uit hebzucht en geld?
1. We maken oorlog
2. We vernietigen de natuur
3. We vernietigen de oceaan
4. We vernietigen het milieu
5. We vernietigen de regenwouden
6. We laten de helft van de mensheid in armoede leven
7. We creëren religies
8. We bidden non-stop voor macht en rijkdom
9. We stelen in het geheim
10. We maken zwart
11. We vechten
12. We beramen
13. We liegen
14. We bedriegen
15. We manipuleren
16. We leven in schrik van niet genoeg geld te hebben
17. We roddelen
18. We scheiden de rijken en de armen in voorsteden
19. We verstoppen ons achter soapopera’s van wensen en dromen
20. We slachten dieren voor bont en delicatessen voor de rijken
21. We creëerden goedkoop chemisch voedsel om de gehoorzaamheid van mensen te controleren

Al onze keuzes zijn gecontroleerd door:
1. Schrik om geld te verliezen
2. Schrik van deurwaarders en het verliezen van ons huis
3. Onszelf isoleren in groepen die het probleem ontkennen door in het spirituele te vluchten

De vraag is: als we het probleem verstaan dat de wereld confronteert, zullen we de regels veranderen dat het probleem creëert? Het probleem is...geld!
Wie kan de waarde en regels dat over geld regeert veranderen? Wij kunnen dat, wanneer we staan als één en we elkaar gelijke toegang aan geld toelaten!
Hoe? We moeten ons realiseren dat we hier allemaal op deze planeet aarde genaamd, zijn op dit moment nu! We kunnen niet krijgen wat we niet aan elkaar willen geven. Zie, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje! Als we onszelf genoeg respecteren en elk ander persoon genoeg respecteren, zullen we beginnen met elkaar te vergeven!
Waarom? In onze schrik hebben we de evidente oplossing gemist en er een puinhoop van gemaakt.
De oplossing is dat we akkoord gaan:
1. Om als mensheid opnieuw te starten
2. Dat de waarde van geld gebaseerd is op leven
3. Dat het leven een niet te meten waarde heeft

Dus is de waarde van geld goed gegrond/opgericht en stabiel als een ondersteuning van het leven. Wanneer de waarde van geld gesteund wordt door de basis van het leven, wordt geld meer waard dan goud!
Vraag jezelf: Hoe gaat jouw leven en het leven van anderen veranderen als we allemaal genoeg geld hebben voor ons hele leven? Het volgende zal gebeuren:
1. Armoede zal stoppen
2. Misbruik van het milieu zal stoppen
3. Criminaliteit zal drastisch afnemen
4. De nood om te bedriegen zal stoppen
5. De nood om voor geld te bidden zal stoppen
6. De scheiding van mensen gebaseerd op geld zal stoppen
7. Oorlog voor grondstoffen zoals olie zal stoppen
8. Collectieve hebzucht zal verdwijnen
9. Individuele zelfexpressie zal evolueren
10. Nieuwe ideeën die de mensheid dienen zullen de aandacht krijgen
11. Controle zal stoppen
12. En zoveel meer!

Wat kan elke persoon dat de oplossing verstaat doen? Word deel van de geld-vrijheidrevolutie! Onthoud, de elite, de rijken, de illuminatie zijn in de minderheid! Met dit voorstel zullen we zien zie er echt om de mensheid geeft en wie macht wil omwille van macht. Wij hier bij Desteni nodigen je uit om met ons te staan om het grootste probleem in de wereld op te lossen! Geld voor iedereen, van geboorte tot de dood!

2. Hoe zal het Leven Veranderen?
Heb je je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren moest iedereen vanaf de geboorte een gelijk geldbedrag krijgen om te leven en niemand zou ooit nog voor zijn geld hoeven te werken? Als jij in dit nieuwe geld-systeem zou geboren worden, hoe zou je leven dan zijn? Wat zouden je ouders ervaren, moesten ze zich geen zorgen maken over geld? Hoe zou jouw ervaring van het leven veranderen als je ouders een baan hadden in wat ze graag doen als een deel van hun zelfexpressie? Zou scholing eerder gebaseerd zijn op de ontwikkeling van zelf dan de ontwikkeling om een robot te worden dat het huidige geld-systeem van slavernij ondersteunt? Als een volwassene, zou je toepassing gebaseerd zijn op zelfexpressie of overleving (hoe geld krijgen)? Hoe zou jouw aandacht zich verplaatsen van zorgen maken over geld naar echt leven?
Wat betekent dit? Hoe zou dit de mensheid beïnvloeden?
1. Geen armoede meer
2. Geen dieren/natuur misbruik meer
3. Geen oorlogen meer
4. Geen religies meer
5. Geen schrik meer voor de dood
6. Geen beperkingen meer
7. Geen misbruik van het leven meer door bedrog

3. Politiek is Polariteit-tactieken
Beeld jezelf een wereld in dat geregeerd wordt door mensen die geregeerd worden door angst. Beeld je een wereld in waar geld belangrijker is geworden dan het leven! Is dit de wereld zoals we die vandaag kennen? Heb je ver-antwoord-elijkheid genomen? Kijk en zie voor jezelf. Heb je je ver-antwoord-elijkheid weggegeven aan iemand anders? Betekent dat, dat zij kunnen antwoorden/een respons geven en jij niet? Ben je zonder je ver-antwoord-elijkheid onverantwoord geworden? Wat gebeurt er wanneer allen ver-antwoord-elijkheid nemen?
Allen zijn gelijk omdat allen gelijk ver-antwoord-elijk zijn. Alleen dan kunnen we van de verschillende hiërarchieën veranderen naar allen verantwoordelijk zijn. Wil je deze wereld veranderen van een feodaal/futiel systeem naar een wereld waar allen ver-antwoord-elijk zijn en allen één en gelijk zijn?

4. Geld en Vrije Keus
Zijn we ontwetend genoeg om te geloven dat we een vrije keus hebben? Laten we eens kijken...We kunnen eten, auto’s, kleren, juwelen kiezen die we willen! Laten we nu het volgende overwegen: Hebben wij eigenlijk gekozen, of heeft reclame de keus voor ons gemaakt? Is dit de illusie waarvan we geloven dat ze onze keuze is?
Nu, laten we de vraag stellen: Waarom pacificeert en controleert reclame onze keuzes?
1. We geloven dat we als individu machteloos zijn om het huidige systeem te veranderen
2. We geloven dat onze religie de waarheid is
3. We geloven dat misdaad een cultuur is
4. We geloven dat enkel mensen met geld voedsel mogen hebben
5. We geloven dat we een inkomen moeten verdienen door ons kapot te werken
6. We geloven dat onze kinderen onderwezen moeten worden om te kunnen overleven
7. We geloven dat we geen controle hebben over de kwade gedachten in onze mind, zonder nog maar te weten dat we onze vrije keus hebben opgegeven!

Hoe?
1. Overleving.
Het meeste van onze tijd spenderen we aan overleven en het geloof dat we moeten overleven.
2. Entertainment.
We geloven dat entertainment belangrijk is en doorheen jaren van brainwashing is dit een realiteit geworden. Wanneer beide overleving en entertainment ons heeft ontbroken, keren we ons naar...
3. Religie.
Aan het bevestigen aan ons dat we geboren zijn in schuld/zonden en dat we moeten betalen voor onze zonden/schuld.
Word wakker! We zitten hier allemaal samen in. Stop passieve toestemming nu! Alleen gelovers zijn slaven.

5. Laten we het aan God vragen
Als wij als mensen onze eigen motieven niet in vraag stellen, laten we het dan wagen om God zijn motieven in vraag te stellen. Waarom?
1. Omdat we ons achter het excuus verstoppen dat het God zijn wil is dat miljoenen lijden, zolang het wij maar niet zijn dat lijden.
2. Omdat God onze beden beantwoord, maar niet de beden van de lijdende meerderheid.

Laten we kijken naar God en religie. Maken de rijken aanspraak op God zijn gunsten? Lijden de armen in God zijn razernij? Wat is de natuur van een wezen dat misbruik maakt van diegenen die zich niet kunnen verdedigen? Is de vernietiging van de natuur God zijn plan? Is het slachten van dieren God zijn geheim genot? Zijn krediet en schuld God zijn slavernij en de aanwezigheid van zijn (Holy Shit/Heilige Shit) Holy Spirit/ Heilige Geest? Zijn de munten de huidige stroom van de geest van God? Is verhongering de stralende ster van God? Is de “Buy and Bill” (Bible? Bijbel / Koop en Rekening) het boek van onze religie “Geld” genaamd? Is technologie en TV de verrukking en verlichting die we bereiken? Zijn onze harten van liefde uit onze monden aan het stromen, of zijn onze mind van angst uit onze monden aan het stromen?
Geld kan de Hemel niet kopen!
Zijn de rijken de meest aangepasten/sterksten in het overlevingsspel? Waarom leidt het betalen van rekeningen ons naar de hel van stress, angst en nervositeit? Voelt God genot door te kijken hoe banken armoede creëerden?
Overweeg dit. Als jij God was in jouw leven/wereld, wat zou je voor jezelf doen en de jouwe? Zou je dat aan alle anderen ook geven, of zou je de volgende rijke persoon worden en de rest vergeten?
Wat als God deze realiteit heeft ontworpen om te zien wie echt in zijn beeld en gelijkenis zou staan als leven? Om de mens te testen of hij waardig is als het beeld en gelijkenis van God, zullen we in staat zijn om te staan op het einde van onze dagen zonder schaamte? Is eendert welk excuus aanvaardbaar voor wat we zijn geworden als leven?
Laten we de regels van geld veranderen en geen rekeningen meer betalen!

6. De Tien Geboden van Geld
Hoe is Geld een religie geworden? In het begin, creëerde God het idee van Geld en de mens aanvaardde het. De mens zag geld en dacht dat het goed was. Doorheen de tijd aanvaarde de mens ook de geboden over het gebruik van Geld.
1. Gij zult uw hele leven geld nodig hebben.
2. Gij zult bidden tot het Geld-systeem, of gij zult verhongeren
3. Gij zult Geld plaatsen als leven
4. Gij zult een bankrekeningnummer hebben als identiteit
5. Gij zult alle goederen produceren als nummers van Geld
6. Gij zult gelukkig genoemd worden wanneer u gratis geld krijgt
7. Gij zult toegewijd zijn aan geld van ’s morgens tot ’s avonds
8. Gij zult diegenen met minder geld minachten als lui
9. Gij zult streven om te zijn zoals die met meer geld
10. Gij zult doden in de naam van Geld

Geld heeft nu meer dan zes miljard toegewijden. Diegene van de Illuminatie zitten aan de voet van de troon van Geld. De rijken leven in de schoot van de gunst van geld. De strevende kandidaten naar het Geldrijk hebben allen diploma’s van succes tot de eeuwige redding van het Geldrijk. De armen bidden de hele tijd voor geld, maar zijn niet toegewijd aan het systeem - dus, moeten zij verhongeren.
Is geld onze religie? Plaats jij je vermogen in een rekening? Ben jij response-a-bill? (Ben jij verantwoordelijk?) Is de buy-bill je bijbel?
De mens is cijfers geworden en heeft het niet eens gemerkt! Moge de mens zolang leven als er geld is!

7. De Herkomst van de Nieuwe Wereld Orde
Wij lieten de Nieuwe Wereld Orde toe. Hoe?
1. We aanvaardden misdaad als de natuur van de mens
2. We aanvaardden mensenhandel als de natuur van de mens
3. We aanvaardden kindermisbruik als de natuur van de mens
4. We aanvaardden dierenmisbruik als de natuur van de mens
5. We aanvaardden het afslachten van dieren voor voedsel
6. We aanvaardden de exploitatie van de oceaan
7. We aanvaardden de exploitatie van de natuur
8. We aanvaardden oorlog als de natuur van de mens
9. We aanvaardden de vernietiging van de adem van de Aarde: onze wouden
10. We aanvaardden angst als de natuur van de mens
11. We aanvaardden religieuze beloftes als de oplossing
12. We aanvaardden alcohol als entertainment
13. We aanvaardden oneerlijkheid als de natuur van de mens
14. We aanvaardden hongersnood als Gods plan
15. We aanvaardden technologie als de evolutie van de mens
16. We aanvaardden politiek als vrije keus
17. We aanvaardden dat om oneerlijk te zijn, we oneerlijkheid moeten toelaten
18. We aanvaardden pornografie als zelfexpressie
19. We aanvaardden geschiedenis en verhalen om de vormgevers te zijn van de toekomst
20. We aanvaardden onderwijs om overlevingstraining te zijn
21. We aanvaardden dat liefde gevolgd wordt door haat
22. We aanvaardden de Aarde als al dat hier is
23. We aanvaardden wetten zonder er vragen bij te stellen
24. We aanvaardden televisie als onze hoogste begeerte
25. We aanvaardden medicijnen om onze angst van de dood te onderdrukken
26. We aanvaardden schuld om ons inkomen te zijn
27. We aanvaardden onze persoonlijkheid om onze avatar te zijn
28. We aanvaardden armoede als de natuurlijke stroom van het leven

In onze innerlijke verwarring realiseren we dat we onszelf moeten stoppen, en dat zijn we aan het doen. Hoe?
1. We ontwerpen chips die ons kunnen opsporen en ons geweten zijn
2. We ontwerpen wetten die ons beschermen van onszelf
3. We machtigen leiders om onze zelfdestructieve natuur te verwijderen
4. We plaatsen controle voor onze mind omdat we zelf niet in controle zijn van onze mind.
5. We plaatsen verantwoordelijkheid in onoprechte leiders zodat we zelf onoprecht kunnen wezen
6. We creëerden redders omdat we blijkbaar zelf tekortkomingen hebben

Dus als we tekortkomingen hebben, zal onze maatschappij en regering tekortkomen, want onze wereld is een spiegel en we kijken naar onszelf! Maar we realiseren ons niet dat onze gedachten deze wereld gecreëerd hebben! Stop de gedachtes en zelfcontrole zal mindcontrole vervangen wanneer we zelf-eerlijk worden binnenin onszelf. Onze wereld zal het Gouden Tijdperk worden.

8. Hel op Aarde
Wat is menselijke lichtgelovigheid? Laten we eens kijken...we zijn gemaakt om te geloven dat technologie ons de hele tijd ziet!
We denken dat we een bedrijf kunnen runnen en het papierwerk bijhouden. Onmogelijk! Met een gemiddelde van 6,6 miljard mensen op deze planeet, denk je echt dat er genoeg bewaking is om elk persoon te zien? Denk je dat technologie je familie in de gaten kan houden? Denk je echt dat het mogelijk is dat de regering al je geheimen weet?
Kijk naar het internet en computerfunctionaliteiten. Alleen basisuitvoeringen zijn mogelijk, en er is zeker geen alziend oog! Gemiddeld, klagen mensen dat computers en internet een slechte service verlenen.
Waarom plaatsen we zoveel waarde in het idee van superieure technologie? De controleerder controleert via geloof! Als iemand wilt dat we ons op een bepaalde manier gedragen, moeten ze er enkel voor zorgen dat we geloven in wat ze voorstellen. Dan geloven we zo sterk dat we zeggen, “zo moet het wel zijn!”
Kijk naar Jezus! Blijkbaar is hij gestorven en heeft hij zichzelf herrezen! Dus, zou hij nu levend moeten zijn, het dilemma van dit bestaan aan het oplossen, en al het lijden stoppen! Toch, komt hij nooit aan – waarom? Houdt hij van lijden in zijn naam? Er zijn mensen die geloven dat deze irrationaliteit een gospel is. Maar toch, wanneer we de gelovigen in vraag stellen, beschuldigen ze ons dat we irrationeel zijn, terwijl ze niet eens hun eigen waanzinnigheid opmerken.
Dus, de elite wil macht en geld, en de makkelijkste manier om geld en macht te verkrijgen is door alle geheime technologie aan de mensen te verkopen. Oh, wat houden mensen van nieuwe technologie! Mensen zullen van de nieuwe gadgets houden en de scheppers ervan bewonderen... En we geloven deze stadslegende van de elite? En toch is het blijkbaar een geheim. Omdat we er allemaal over praten, moet het waar zijn, toch?
Kijk naar geld! Heb je ooit gefraudeerd, of ben je ooit insolvent geworden? Ja dat heb je, iedereen doet dit: valse belastingseisen, overbelasten, fraude, terugslag, valse verzekeringseisen, insolventie...en met al het geld dat jaarlijks uit de boekhouding verdwijnt, zou er geen geld meer moeten overschieten. Toch wordt dit niet overwogen in het calculeren van de geldvoorraad.
Is er hier een reukje aan de lucht? Ja, mensen zijn gehypnotiseerd en goedgelovig omdat de elite/”criminal minds” niet willen dat we gelijke kansen hebben. Mensen houden ervan om minder te zijn dan iets of iemand...kijk maar naar religie, politiek en beroemdheden! Om er zeker van te zijn dat zij superieur blijven, moeten wij geloven dat we inferieur zijn, en blijkbaar houdt dit steek voor ons! Het zijn gewoon allemaal prentjes en gedachten, en we geloven dit door onze pupillen als onze “ik”.
Laten we naar angsten kijken. Hoe vaak hebben we tegen onszelf niet gezegd, ”Het was stom om hiervoor of daarvoor schrik te hebben...het was niet echt!”? Waarom passen we niet gewoon ons gezond verstand toe? Ja, we doen dit allemaal, en toch blijven we maar schrik hebben. Dient angst een doel?
Zijn we goedgelovig? Ja! Zijn we stom? Nee! Waar zijn we echt afhankelijk van voor onze overleving? Wel, de planten en de bomen bezorgen ons zuurstof, maar we vermoorden de planeet dolgelukkig terwijl we de mooien en rijken beminnen...is dit niet waanzin? Wie kan je vertrouwen? Natuur voorziet voor ons, toch lijkt het alsof de natuur onze vijand is door de manier waarop we het vermoorden en vernietigen!
Wat zouden we moeten eren? Natuur – niet geld! Geld vernietigt natuur, dus vernietigt ons! Dat is hel op aarde...maar wie creëerde hel op aarde? We zijn allemaal ver-antwoord-elijk! We moeten allemaal zeggen, “Tot hier niet meer verder, anders verandert onze goedgelovigheid in stupiditeit!”

9. Is Geld een Cult?
Laten we eens zien of we in staat zijn om de definitie van een cult te vergelijken met de definities van ons monetair geld-systeem.
Cult: een obsessieve, vooral bizarre, toewijding of verering van een persoon, principe, of ding
1.Authorisatie in hun machtstructuur (ze hebben de volle controle over je leven)
2. Totalitair in hun controle van het gedrag van de leden (je gedrag en levensstijl is voor-ontworpen)
3. Piramidale structuur (verscheidene niveaus van autoriteit, dat eindigt met één of enkelen dat alle beslissingen nemen)
4. Ze gebruiken gedachten reformatie technieken (je overtuigen dat het horen bij deze groep het beste is voor jou en je overleving)
5. Isoleren van leden uit maatschappij (weerhouden dat leden beïnvloed worden door de maatschappij)
6. Gebruikt bedrog in het rekruteren of het verzamelen van fondsen (nooit aan de mensen de echte reden onthullen waarom ze geld nodig hebben)
7. Promoot afhankelijkheid van de leden aan de groep (afhankelijk zijn van deze groep om te kunnen leven, reizen, jezelf voeden)
8. Totalitair in hun wereld perspectief (deze groepen geloven in hun geweldige macht/kennis)
9. Gebruikt mind-veranderende technieken voor het stoppen van het kritisch denken (ze gebruiken beelden en woorden om je manier van denken te veranderen)
10. Verschijnen als exclusief en innovatief (ze beweren de beste oplossing te hebben voor de mensheid)
11. Charismatische of Messiaanse leider die zichzelf heeft aangesteld en een speciale missie heeft in het leven (in staat zijn om de mensheid verlossing te brengen)
12. Controleert de stroom van informatie (er wordt enkel aan de leden gezegd wat ze moeten horen)
13. Installeert een angst van de groep te verlaten (leden hebben schrik van wat er met hen zal gebeuren moesten ze de “bescherming” van de groep verlaten)
Dit zijn de basisdefinities van een cult. De vraag is: kan dit betekenen dat geld een cult is? Laten we kijken naar de definities die we hebben aanvaard van geld:
1. Autorisaties in hun machtstructuur (diegenen die geld hebben en managen in deze wereld dicteren je levensstijl)
2. Totalitair in hun controle van het gedrag van de leden (je gedrag en levensstijl binnen in het geld systeem is voor-ontworpen en gedicteerd)
3. Piramidale structuur (verscheidene niveaus van autoriteit in het geld-systeem)
4. Ze gebruiken gedachten-reformatietechnieken (je ervan overtuigen dat zonder het geld-systeem je niet zou kunnen overleven in deze wereld)
5. Isoleren van leden uit maatschappij (diegenen met geld gebruiken hun geld om zichzelf nog verder af te scheiden van de armen)
6. Gebruikt bedrog in het rekruteren of het verzamelen van fondsen (nooit aan de mensen het echte doel van geld in deze wereld onthullen)
7. Promoot afhankelijkheid van de leden aan de groep (we zijn afhankelijk van geld om te kunnen leven, reizen en onszelf voeden)
8. Totalitair in hun wereldperspectief (de hele wereld heeft schrik van de “macht” en noodzakelijkheid van geld)
9. Gebruikt mind-veranderende technieken voor het stoppen van het kritisch denken (ze gebruiken beelden en woorden om je manier van denken te veranderen naar “Ik moet ook geld hebben!”)
10. Verschijnen als exclusief en innovatief (het geld-systeem beweert dat het de beste oplossing is voor de mensheid)
11. Charismatische of Messiaanse leider die zichzelf heeft aangesteld en een speciale missie heeft in het leven (de rijken worden rijker en de armen worden armer)
12. Controleert de stroom van informatie (weten we echt wat er gebeurt met ons geld of geloven we gewoon wat er ons gezegd wordt)
13. Installeert een angst om de groep te verlaten (leden hebben schrik van wat er met hen zal gebeuren moesten we geen geld meer hebben)
De vraag is: controleert geld ons? Determineert geld onze levensstijl? Accepteren we de regels van geld omdat we te bang zijn om ze te veranderen? Is geld een wereldwijde cult, waar niemand zich van kan losbreken? Waarom hebben we aanvaard dat we het geld-systeem niet kunnen veranderen? Als wij het huidige geld-systeem hebben geaccepteerd, determineren wij dan niet de uitkomst?
Als elk van ons zijn op angst gebaseerde geloof in de definities van het geld-systeem verandert, dan zijn we niet langer gecontroleerd en gestuurd als leden van deze geld-cult!
Stel de vragen, push voor antwoorden en zie de conformiteit!

10. Goed en Kwaad
Leven in een wereld van goed en kwaad – in het licht van de dag, bloeit het kwaad. In de duisternis van de nacht, goede onrust. Door het fruit van de boom, is de boom gekend. Dus laten we zien wie er bezit is.
Wat is de vruchten van de arbeid van de mens. Dit zal ons helpen te begrijpen. Mijn behoeften zijn vervuld door mijn arbeid. Mijn arbeid is mijn redder. Wat is de vrucht van het goede? Wat is de vrucht van het kwade? Beide hebben dezelfde behoefte. Beide hebben hetzelfde zaad. Beide hebben hetzelfde voer. Beide hebben dezelfde hebzucht. Beide hebben hetzelfde geloven. ”Geld is mijn fruit,” zegt het goede. “Geld is mijn fruit,” zegt het kwade.
Wie had ooit gedacht dat er maar één God was voor beide goed en kwaad, een God dat beide nodig heeft om alles te geven? Dus hoe houden we het boek van krediet en schuld bij wanneer het goed boek en het kwaad boek hetzelfde boek zijn? Dus wie is de boekenmaker van het menselijke ras? Wie wint, wie verliest en wie kiest? In het licht van geld, is het krediet. In de nacht van geld, is het schuld. En we zeiden het allemaal.
Wie maakt de regels van geld? Regels! Dus is het niet gek, dat voor goed en kwaad het middel geld is? En de regels zijn gek, verpakt als een paashaas, in het boek van de sluwheid – dat zeker maakt dat allen zijn ingedaan. Wanneer het goed wakker wordt, is hun wereld aan het beven. Alles is genomen geweest, want voor diegenen met geld, zal er meer gegeven worden, en van diegenen zonder geld, zal alles worden genomen.
Dus wie zijn de dwazen dat de controle over het middel geld verloren? Wie is er nu goed, en wie is er nu kwaad? Want kwaad voedt kwaad en goed voedt kwaad, dan is God de Duivel! Laten we zien of dit nieuws rondreist en het goede en kwade op niveau brengt.

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Geldrevolutie website/forum

Bericht door admin1 »

Er is een aparte Desteni website en forum over Geld en de Geldrevolutie - zie de link bovenaan in de blauwe balk naar de NL site.

Het DesteniGeld YouTube channel: http://www.youtube.com/user/DesteniGeld

Plaats reactie

Terug naar “FAQ”