De Geheimen van de aarde/Het Onverklaard Antwoord met citaat

Hier kun je velen vragen vinden met een antwoord. Blader hier zeker eens doorheen!
Plaats reactie
Jorn
Berichten: 124
Lid geworden op: 05 jan 2009, 21:54

De Geheimen van de aarde/Het Onverklaard Antwoord met citaat

Bericht door Jorn »

Deze informatie komt van http://www.desteni.co.za, en zijn perspectieven gegeven door Inter-dimensionale wezens over verschillende vragen omtrent "mysteries" of "geheimen" van de Aarde. Geniet ervan.

De Geheimen van de aarde/Het Onverklaard Antwoord met citaat
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Perspectief op: De Gebieden van het metaal die in Zuid-Afrika worden gevonden

Q:

Ik ken het alles van deze wereld en de afmetingen zijn verbonden en alles, elk detail is van belang.

Dus wat is er met die metalen ronde objecten die in Zuid-Afrika zijn gevonden die zijn gedateerd op ongeveer 2,8 miljoen jaar oud. Dat is wel heel oud als de wetenschappers correct zijn.

http://www.talkorigins.org/faqs/mom/spheres.html


A:

In het begin van de video's van de geschiedenis van de mens--waar de vorming van aarde van geluid wordt beschreven en hoe er inter-dimensionaal wezens bestonden hier nog voordat alles massief was geworden--deze objecten zijn van die tijd dat de aarde hard werd

_____________________________________________________________________


Perspectief op de vraag: Wat was de originele naam van de aarde?


A:

De originele naam van de aarde was een gecodeerde geluid's uitdrukking - een vrij specifieke-niet uit te spreken- alleen in uitdrukking van gecodeerd geluid - hoewel de Draconians naar aarde verwees als:

Kiulyptrea

Kiulyptrea was de voorouderlijke bron van de Draconians - deze voorouderlijke bron was een wezen van het Draconische ras dat zij "eerden" en respecteerde als dit bijzondere wezen alles vertegenwoordigde wat het Draconische ras was als ras hunzelf vertegenwoordigend binnen het bestaan

Aldus - verwezen zij naar "aarde" als Kiulyptrea want zij geloofden dat Kiulyptrea "hen leidde" naar "aarde" om hun ras te eren in "wat zij zijn en kunnen ontwerpen en creëren“.

Aldus de reden waarom Draconians een "alliantie" met de Annunaki vormden voor het vestigen van een "koninkrijk" op aarde - waarbinnen de rassen in het bestaan oneindig zouden leven - een "koninkrijk" in het beeld en de gelijkenis van de rassen binnen het interdimensionaal bestaan

Veno

_________________________________________________________________

Perspectief op: Stonehenge

A:

Stonehenge was een geplaatst bouwwerk waar mensen, lang, lang geleden - verzamelden voor hun ritualistische bijeenkomst met of Enki of Anu - niettemin - voornamelijk Enki.

Er was een gespecialiseerd gerasterd bouwwerk dat binnen en "rondom" Stonehenge werd geplaatst - die met de specifieke groepering en de plaatsing van de Stonehenge's werden samengehouden.

Dit liet Enki of Anu toe om voor een "langere" uitgebreide periode hier op de aarde te blijven.

Bepaalde mensen in die tijd werden onderwezen door Enki (die zij zagen als hun Hoofd/God/Schepper) over het Heelal, Mensheid, de Sterren, de Planeten - zij communiceerden niet door taal maar door middel van beelden. Enki zou het universum (dit bestaan) vóór hem en zo vóór zijn "leerlingen“ kunnen plaatsen - de "leerlingen" maakte dan trefwoorden van wat zij hadden "geleerd" op stenen tabletten en in geschriften (waarvan niet allen "de test van tijd" hebben doorstaan)

Ze konden ook Enki/Anu oproepen - zij moesten dan door een ingang van de Stonehenge'slopen - hun hoofd legen - vervolgens contact leggen met Enki/Anu door zich uitsluitend te concentreren op "het denkbeeldige oog in het hoofd" en daardoor hun te zien - het menselijke wezen die contact maakte met Enki/Anu - beeld verschijnt dan in Enki/Anu binnen hun interdimensionale bestaan - en Anu/Enki zou precies in het midden van de Stonehenge's verschijnen.

Zij contacteerden Anu als er een misvorming/probleem was met het menselijke fysieke lichaam zoals ziekte dat ze niet begrepen en ze legden contact met Enki als ze "hulp" nodig hadden wat betreft cultuur/levensdoeleinden/voedselopbrengst.

Zij hadden van de een reeks "datum/tijd" wanneer Enki hen zou komen onderwijzen - en het waren alleen Zeven menselijke wezens die hij voor hem toestond - dit zevental zou dan verder de anderen onderwijzen.

De rest van de tijd namen ze contact op met Enki/Anu wanneer nodig.

De Stonehenge's werden geplaatst in overeenstemming geplaatst wanneer er voor het eerst overeen gekomen was dit soort bijeenkomsten te houden. Zij hadden zogeheten "bovenmenselijke krachten" - dit was "gegeven" door Enki om zijn "macht" te bewijzen - /sindsdien accepteerden zij zowel Enki als Anu als hun Meesters/Goden - de makers van hen.

Lilly

_________________________________________________________________________

Perspectief op: Ooit er bestonden Draken en de Eenhoorns?

A:

Nope - geen Draken - hoewel - alles wat er bestaat is in jou als jou als wie je bent.

De eenhoorns - ja - deze wezens "zwierven" over de aarde - hoewel - deze dieren waren er heel weinig aangezien zij diegene symboliseerde diegene die aan de macht waren/belangrijke posities hadden heel, heel, heel lang geleden.

Zij waren nooit "vrij" - het symbool van diegene aan de macht aan de "hoorn" "hangen".

Zij zijn uitgestorven sinds duizenden jaren hoewel - er zijn wezens in de dimensies die hun reïncarnatie als Eenhoorn herinneren.

Veno


__________________________________________________________________________

Antwoord met citaat
Perspectief op: Eiken Eiland (de Kuil van het Geld)

A:

De "De Geld kuil"

De wereld kan graven en spitten en graven en spitten en graven - ze gaan niet ontdekken wat er onder de kuil bestaat.

Het was zodanig ontworpen dat niemand ooit zou kunnen ontdekken wat op de "bodem" van de kuil bestaat. Noch zal iemand het te vinden of het voor zichzelf hebben.

De inschrijving op de steen is onjuist - het is een symbool van een "geschenk"" aan de "Godin van Aarde". Mensen die de zeeën bevoeren geloofden dat als zij hun eerste "schat" aan de "Godin van Aarde" "offerden" - het hun "veilige" terugkeer naar land zou "verzegelen" aangezien zij de uitgestrektheid van de gevaarlijke en onvoorspelbare oceaan bevoeren.

De inschrijving op de steen is een waarschuwing: Zij geloofden in veroordeling door vloeken - de steen waarschuwt ervoor dat als je het waagt verder "graven" en de "heilige grond" afgraaft als het geschenk van "Godin van aarde" - Jij vervloekt zal worden op het land van de aarde - waar je ook heen gaat.

Er zijn veel dergelijke kuilen op het land - zodanig ontworpen en gemaakt dat niemand - zelfs de bemanningsleden van het schip die hun eerste "schat" schonken het mogen opgraven - ook niet als een van de bemanningsleden ooit gevangen genomen waren - zelfs niet wanneer zij de verblijfplaats gaven - diegene die hen gevangen namen zouden er nooit bij kunnen komen.

Hoewel - Vloeken niet bestaan - Kunnen ze werkelijkheid worden als je ze leeft en gelooft in de totaliteit van jouw wezen - mindf-CK.

We zien wel - misschien dat er een mens zal zijn die het waagt om de kuil uit te graven en de "schat" te ontdekken.

Veno

______________________________________________________________________


Antwoord met citaat
Perspectief op: Is er een stad of een verloren continent onder de Stille Oceaan?

A:

Ja - er waren er een aantal - hoewel er "verloren steden" en "ondergrondse complexen" onder de aarde en oceanen zijn - de "ondergrondse complexen" zijn van de overheid. Hier is nog een video die perspectief zal geven:

http://www.youtube.com/watch?v=0Nska1gqXCA (Jack - Steden onder de aarde)

Q:

En wat over de Shri Ram Setu (Rama Sethu), een zeer dunne, gedeeltelijk onder water liggende land-brug onder in de Palk Strait die India verbind met Sri Lanka, hoe is dit gemaakt?

A:

Het werd gebouwd door wezens van aarde - lang, lang, lang geleden toen zij "zagen" dat de aarde verder uit elkaar bewoog. Het was gemakkelijk en simpel om over te steken - maar zoals de "tijd" "toenam" - "groeide" de aarde en dus werd om het oversteken makkelijker te maken - bouwden zij de "brug".

MyKey


Plaats reactie

Terug naar “FAQ”