Waarom mensen 'veranderen' als ze gestorven zijn

Hier kun je velen vragen vinden met een antwoord. Blader hier zeker eens doorheen!
admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

Waarom mensen 'veranderen' als ze gestorven zijn

Bericht door admin1 »

Natuurlijk zal geen enkel wezen dezelfde zijn als hij op Aarde was - geen enkel wezen. Omdat het de mind als persoonlijkheid-identiteit is ('wie je geloofde te zijn' volgens de mind) die sterft. Daarom, in de dood, is geen enkel wezen 'zoals hij was en wat hij was' in deze wereld, omdat wie hij was gedefinieerd werd door en in de mind - de mind die eindigt, die sterft in de dood - daarom: de dood is eigenlijk de dood van de mind als identificatie en definitie van het zelf in en van deze wereld - en wat overblijft is 'zelf'.

Maar, er is nog een proces om door heen te gaan in het interdimensionele bestaan nadat iemand is overgegaan: alles onder ogen zien van jezelf, alles wat je hebt geaccepteerd en toegestaan om je tot slaaf te maken, door de afscheiding in jezelf.

Je hebt een herinnering van een gestorven persoon in je mind - 'wie hij is' is echter niet meer zoals mensen zich hem herinneren in de mind. Je kunt iemand niet beschrijven volgens een herinnering van je mind - dat is niet wie hij is, wie hij werkelijk is.

Plaats reactie

Terug naar “FAQ”