2012

Hier kun je velen vragen vinden met een antwoord. Blader hier zeker eens doorheen!
Plaats reactie
admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

2012

Bericht door admin1 »

V. Mijn vraag is over 2012. Ik heb over deze kwestie non-stop gelezen. Diep vanbinnen, weet ik dat er iets opmerkelijks aan het gebeuren is op deze Aarde. Ik ben verward, echter over jouw thesis. Je zegt dat het bewustzijn zal eindigen. Dat al wat ik ooit gekend heb, zal stoppen met te bestaan.
V. Jack wijst erop dat er niets gaat gebeuren op 21/12/2011, behalve dat de wereld meer “verneukt” zal zijn tegen die tijd. Dan lijkt hij erop te wijzen dat er dan iets zal gebeuren. Dan, in video’s van ander dimensionale wezens wijzen ze erop dat er iets groots zal gebeuren. Kan dit verhelderd worden? Wat, precies, gaat er gebeuren op die datum?

A. Wat ik in de video’s besproken heb met betrekking tot “niets zal gebeuren in 2012” – is vanuit het perspectief van het veld van het verenigd bewustzijnsysteem: al dat mensen hebben geloofd en waargenomen van ‘wat misschien of kan gebeuren’, zal niet gebeuren. 2012 zal letterlijk komen en iedereen zal perplexe en verwarde fronsen op hun gezicht hebben – aan het wachten voor iets fenomenaal en geweldig om plaats te vinden, terwijl dit helemaal niet zo gaat zijn (vanuit het perspectief van de mens van het verenigd bewustzijnsysteemsveld). 2012 is een andere ‘vorm’ van een ‘religieuze beweging’ geworden in deze wereld – letterlijk, een andere methode van de aandacht afleiden, angst inprenten in mensen om zo gecontroleerd en gestuurd te kunnen worden (veroorzaakt door de elite, geplaatst door Anu als deel van het ‘groot ontwerp’).
Toch, ja, vanaf hier, wel, sinds het Interdimensionale Portaal is geopend – zal er veel gebeuren vanuit het perspectief dat mensen zichzelf onder ogen gaan zien en de gevolgen ervaren van wat we hebben aanvaard en toegelaten – daarom ‘komt er een ruwe periode aan’ omdat de mensheid zal zien wat ze heeft gedaan en is geworden en alles zal zich ophopen/intensifiëren in deze wereld zoals in alle mensen.
Toch – ‘het einde’ zal komen vanuit het gezichtsveld van het verenigd bewustzijnsysteem veld en de mindbewustzijnsystemen als wat mensen geloofden en zichzelf hadden waargenomen te zijn. Maar het betekent niet dat het bestaan zal EINDIGEN, stoppen met te bestaan – ja, vanuit een zeker perspectief zal het – maar ‘dat andere ding’ dat blijft, dat hier is – is wie we zijn, wie we echt zijn. Dus mensen vrezen het EINDE zoals geïllustreerd wordt door mensen van deze wereld, vanuit het denkbeeld dat ze zullen sterven en niet meer bestaan. Ja, terwijl we voortgaan met het proces, wanneer alles gedaan is – zal ‘wie mensen denken en geloven te zijn’ als een mindbewustzijnsysteem, niet meer zijn – maar de levende gemanifesteerde expressie van wie we zijn als leven.
Toen we het video-interview deden, was ons doel in dit proces om alles gedaan te krijgen tegen 2012 – we realiseren dat we op dit moment niet in staat zijn om een preciese datum vast te stellen omdat het proces afhangt van de beweging van ons sturende principe in toepassing hier, dus – al dat zal gebeuren in dit bestaan met betrekking tot proces als deze wereld in zijn geheel is, dat alles zich zal ophopen/intensifïeren en de gehele mensheid, elke individuele mens – komt de gevolgen onder ogen te zien van wat er geaccepteerd en toegelaten is geweest om er één en gelijk mee te zijn.

Jack

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

2012 - zwarte nietsheid?

Bericht door admin1 »

V. Ben ik nog steeds een levend wezen? Ben ik vast in deze staat van ‘nietsheid’. Als niets bestaat, wat ga ik dan precies ervaren? Zal ik gewoon vastzitten in zwarte nietsheid? Zal ik met anderen kunnen communiceren?

A.Het is interessant dat mensen geloven dat wanneer de mind stopt – al dat ontworpen is geweest door de mind door aanvaarding en toelating volgens de definitie van onszelf als een mindsysteem – dat we zullen ‘stoppen te bestaan’. Het gaat niet alleen over het stoppen van de mind – maar terwijl je voortgaat in je proces van het stoppen van de mind door praktische levende toepassing – en ook woorden te leven als jou: als Het Levende Woord – zal je jezelf uitdrukken in elk moment van adem, hier – geen mind – maar de levende expressie van wie je bent. Dit proces van het verenigen van jou als leven in en met en als eenheid en gelijkheid – door het stoppen van de mind en het leven van woorden als jou.
Ik kan je geen antwoord geven op de vraag die je specifiek stelt – je moet het antwoord/de oplossing leven als jezelf door praktische toepassing – want anders, als ik jou het antwoord geef, zou het kennis en informatie zijn in je mind afgescheiden van jezelf – in plaats van dat jij dat praktisch leeft en jezelf toepast in elk moment – waar het proces van het verenigen van leven als jou terwijl je de levende expressieve manifestatie wordt van wie je bent in en als eenheid en gelijkheid als alles als één als gelijk.
Dus – leef en pas toe – sta op en zie voor jezelf.

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

2012 - de aandacht afleiden

Bericht door admin1 »

V. Eerst, dank je voor je antwoord, dus niets in 2012 als ik het juist begrijp, maar ik snap het punt niet van het van deze datum een ‘aandachtsafleiding’ maken.
Wat is het?


A. Laten we er zo naar kijken: De 2012 ‘saga’ is een ‘geprojecteerd illusionaire manifestatie’ van de mind van de gehele mensheid die ‘collectief als één’ hun grootste angst aan het manifesteren is: angst voor de dood/angst om niet meer te bestaan – door de voorspellingen met betrekking tot 2012, vooral wat de Maya’s betreft. Het is dus echt de gehele mensheid die de collectieve angst voor de dood/angst niet meer te bestaan, manifesteert.

De afleiding/deceptie met betrekking tot deze bijzondere datum is het bezighouden van mensen in zichzelf terwijl ze zich ervaren in deze wereld met angst – veel van wat woekert in deze wereld veroorzaakt angst in mensen – dus zijn mensen makkelijk te manipuleren en te controleren in massa’s, met één punt: Vrees voor de Dood. Dus ik stel voor om echt niet ‘geconsumeerd’ te worden door 2012 – dan besta je DAAR in 2012 in plaats van hier als adem, jou leven. Om jezelf niet meer toe te staan/accepteren van jezelf om te bestaan in angst – overbodig – en de hype over 2012 ook – want de meeste mensen zijn dan ‘in slavernij gebracht’ door hun eigen mind in angst voor de toekomst in plaats van te handelen met wat hier is in het moment.

admin1
Beheerder
Berichten: 124
Lid geworden op: 28 dec 2008, 00:05
Contacteer:

2025

Bericht door admin1 »

V. Het laatste dat ik moeten weten is over dit 2025. Ik heb op 2012 staan wachten als mijlpaal van de grote shift. Je zegt dat het een truc is. Dit is mogelijk en de tactiek zou geen verrassing voor me zijn. Als het een truc is, moet ik weten waarom jij de datum 2025 aanbiedt als de datum van de ‘echte’ markering van de shift. Instemmend dat dit enkel een datum is en dat de processen verder gaan ervoor en erna, toch is het een markering.

A. De toekomst is onvoorspelbaar want het hangt af van individuele zelfeerlijkheid als leven om gelijk te staan als één.

Plaats reactie

Terug naar “FAQ”